zoot

Conturarea gatului: ultima fita pe youtube!

Te poti folosi de tehnicile de conturare pentru a-ti evidenta structura osoasa, sculptandu-ti clavicula dar si alte zone pe care vrei sa le pui in evidenta in functie de alegerile vestimentare. Sa presupunem ca vrei sa porti o rochie cu umerii lasati sau un cu un decolteu indraznet sau poate vrei sa-ti prinzi parul si sa dai iluzia unui gat mai lung. Prin simpla conturare a gatului poti obtine un efect vizual de alungire si tonifiere dar ai mare grija sa nu exagerezi!

 

Cum sa-ti conturezi gatul

Pe pielea curata si hidratata, aplica un fond de ten ceva mai inchis decat tonul pielii tale sau un stick pentru contur pentru a schita clavicula. Aplica-l si in zonele umbrite in mod natural, precum si pe partile laterale. Foloseste, ulterior, un iluminator pentru zonele care capteaza lumina.

Secretul conturarii gatului consta in amestecul perfect al celor doua nuante pana nu se mai percep linii de demarcatie. Poti folosi o pensula de fond de ten pentru blendingul celor doua culori.

Coboara spre decolteu:

Bineinteles, poti contura si alte zone, precum zona decolteului unde se mizeaza pe un contur V cu laturi curbe si iluminarea zonei pline a bustului. Ba chiar poti merge atat de departe incat sa-ti conturezi partea din spate a gatului pentru momentele in care alegi sa porti parul prins intr-un updo. Cu toate acestea, ai nevoie de o oglinda dubla si o buna precizie pentru linii cat mai clare si un blending perfect.

Conturul poate fi evidentiat cu ajutorul unei pudre bronzante si un iluminator pudra. Ca aspectul sa fie cat mai natural, nu te indeparta cu multe tonuri de culoarea naturala a pielii tale.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.