zoot

Colorarea parului dupa 35 de ani

35 este varsta medie la care femeile incep sa albeasca si odata cu primele fire de par albe, apare si dorinta de le acoperi.

Vopsirea parului dupa 35 de ani

Nu te indeparta prea mult de culoarea ta naturala

Desi este normal sa vrei sa o faci, nu te indeparta prea mult de la culoarea ta naturala. Culoarea parului tau trebuie sa-ti complimenteze tonul pielii si sa nu para deloc artificiala odata. Daca esti bruneta nu te indeparta prea mult de tonurile bogate iar daca esti blonda pastreaza tonurile aurii pentru a adauga profunzime culorii.

Nu-ti inchide prea mult culoarea parului

Ni s-a intamplat tuturor sa obtinem o nuanta mai inchis, un par atat de inchis la culoare incat nu reflecta lumina si pare opac. Chiar si o singur ton mai deschis iti poate sterge cativa ani de pe chip asa ca indreapta-te din start catre o nuanta mai deschisa cand alegi vopseaua de par.

Nu-ti deschide prea mult culoarea parului

Nu este recomandat nici sa treci in extrema cealalta. Un ton de blond untos este tineresc insa blondul pal sau tonurile cenusii iti fac tenul sa para palid. Daca simti ca trebuie sa te machiezi mai mult ca tenul tau sa nu para sters, atunci culoarea pe care ai ales-o este prea deschisa pentru tine.

Nu mai folosi produse de styling care contin alcool

Acestea iti usuca parul si-l decolreaza. Este foarte dificil sa le eviti, le gasesti in aproape toate produsele de styling pe care le utilizezi zi de zi. Il vei gasi probabil in fixativ. Pentru a-ti hidrata si proteja parul, foloseste un balsam leave-in.

Nu-ti spala parul prea des

De fiecare data cand iti speli parul, indepartezi uleiurile naturale si culoare. Este suficient ca parul isi pierde din stralucire pe masura ce inaintezi in varsta, fara a mai fi nevoie ca tu sa-l suprasoliciti zi de zi.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.