zoot

Color Melting: coloritul perfect pentru inceput de toamna

Ca si alte tehnici de colorare a parului care au devenit populare in ultima vreme, color melting este o versiune imbunatatita a ombre-ului. Difera de aceasta din urma printr-un aspect mult mai natural si o mai buna versatilitate. Implica folosirea a cel putin doua culori apropiate si porneste de la o baza pentru contopirea culorilor, fara linii de demarcatie vizibile, astfel incat sa nu-ti dai seama de una porneste una si se termina alta. Efectul este, cu siguranta, unul foarte luxos. Chiar daca esti o vedeta, un model, o bloggerita sau o femeie obisnuita, poti apela la color melting pentru a-ti pune in evidenta podoaba capilara si trasaturile faciale.

Pro color-melting:

  • Obtii un aspect foarte natural, ca sarutat de soare.
  • Ca si tehnica de conturare a fetei, color melting se poate folosi pentru a-ti corecta imperfectiunile fetei sau pentru a-ti pune in valoare atuurile.
  • Datorita faptului ca nu ai o linie a radacinii, coloritul rezista mai mult decat obisnuitele suvite. Daca nu vrei sa treci prea des pe la salon, foloseste culoarea ta naturala ca si baza
  • Avantajeaza orice tip de textura a parului, tunsoare sau culoare. Ba mai mult, poate fi folosita cu orice paleta de culori.

Contra color-melting:

  • Tehnica este una complexa, se realizeaza din pensula si nu poate fi obtinuta decat la un salon specializat, de unde si costurile pe masura.
  • Ia in considerare si posibilitatea de a-ti decolora parul, chiar daca pornesti de la o baza inchisa.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.