zoot

Color Blocking pe unghiile tale

Sunt multe tehnici de combinare si asortare a culorilor insa color blocking-ul reuseste sa iasa in evidenta. Chit ca imbini derivate ale aceleiasi culori sau culori din mai multe campuri cromatice, obtii o provocare pentru imaginatie. Fa si tu un exercitiu fantezist si aplica tehnica pe unghiile tale. Specialistii de la Sally Hansen ne arata cum.

Unghii color blocking


Taie benzi lungi dintr-un scotch / leucoplast

Poti folosi orice culoare de lac de unghii ca baza de culoare. Incepe din centrul unghiei la cativa milimetri distanta de cuticule catre varfuri. Repeta cu partile laterale. Daca lacul de unghii are o mare putere de acoperire, nu mai este nevoie sa aplici inca un strat. In caz contrar, asteapta sa se usuce si aplica al doilea strat.

*** Nu incarca pensula ojei cu prea mult produs. Cele mai bune rezultate le obtii folosind straturi subtiri de oja.

Asteapta ca baza de culoare sa se usuce.

Aseaza benzile astfel incat sa delimitezi blocuri de culoare.

Picteaza-ti unghiile intr-o culoare care sa blocheze baza. Poti alege culori contrastante sau nuante aprinse peste cele padide, poti forma un contrast izbitor sau unul atenuant, folosind lacurile de unghii de care dispui. Daca esti suficient de indrazneata, poti folosi chiar si culori neon.

Asteapta sa se usuce si a doua culoare.

Indeparteaza usor benzile de scotch cu ajutorul unei pensete.

Pentru a nivela suprafata unghiei si a conferi luciul final, aplica un strat de top coat. Pe langa finisaj, obtii si o manichiura de lunga durata. Ar fi pacat ca o astfel de manichiura sa nu reziste suficient de mult timp incat tu sa primesti toate complimentele.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.