zoot

Coafuri simple, intr-o parte, de care te ve indragosti imediat (foto)

Poarta-ti parul intr-o parte pentru a recrea un look atat de sic! Coafuri simple, usor romantice, avand la baza cateva tehnici simple. De la coada de cal rasucita la updo-uri din impletituri, iata cinci propuneri carora cu greu le vei rezista:

 

Coafuri simple, intr-o parte

Confera-i un aspect inedit clasicii impletituri in trei suvite. Adu-ti parul intr-o parte, desparte sectiunea din mijloc si impleteste-o. Vei avea acum doua sectiuni drepte si o sectiune impletita cu care vei lucra o impletitura clasica, intr-o parte.

      Iar daca vrei sa-ti porti parul prins, rasuceste impletitura in jurul elasticului si fixeaza cu agrafe. Vei obtine un coc sofisticat, intr-o parte.


Pentru a recrea aceasta coafura, ai nevoie doar de cateva elastice subtiri, transparente. Adu-ti parul intr-o parte si fixeaza cu un elastic. Rasuceste o suvita de par peste elastic pentru a-l ascunde. La cinci centimetri mai jos, prinde un alt elastic, fa o deschizatura intre cele doua elastice si rasuceste coada prin acea gaura formata. Continua procedeeul pana ajungi aproape de varfuri.

    Pentru a recrea aceasta coafura, ai nevoie de o textura usor ondulata a parului. O poti obtine prin folosirea unui ondulator sau impletirea parului peste noapte. Adu-ti parul intr-o parte si fixeaza coada de cal cu un elastic. Desprinde o sectiune, impleteste-o si trece-o peste elastic, pentru a-l ascude. Fixeaza cu o agrafa.

  O coafura lejera pe care o poti obtine prin simpla inodare a parului. Adu-ti parul pe spate, imparte-l in doua sectiuni si indoada sectiunile de doua ori. Fixeaza cu un elastic, prinzandu-ti coada de cal ramasa intr-o parte.

Poarta-ti parul intr-o parte si inspira-te din aceste coafuri feminine si delicate.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.