zoot

Coafuri pentru par ondulat. Sic fara efort! (Foto)

Textura ondulata a parului este punctul de pornire pentru numeroase coafuri. In loc sa iti consumi timpul si energia incercand sa indrepti firul de par, iti propun 10 coafuri pentru par ondulat in cazul carora vei porni de la textura naturala a parului tau.

1. Impletitura coada de peste

Cele mai multe impletituri dezordonate, in tendintele verii 2014, pornesc de la o textura ondulata a parului. Daca noi, cele cu par drept, suntem nevoite sa folosim ondulatorul pentru textura si volu,, tu esti o norocoasa, pentru ca poti sari peste acest pas. Impletitura pe care ti-o propun este una cu efect glam si se realizeaza relativ usor. Mai ales atunci cand optezi pentru una dezordonata.

 

 2. Cocul mot

Iata o alta coafura ideala pentru par ondulat. Textura parului are deja volum, forma si miscare, ceea ce avantajeaza tipurile de coafuri prinse in graba, dezordonate, dar permanent intr-o dezordine controlata.

 

 4. Updo jos, dezordonat

Pentru a reproduce aceasta coafura vei incepe prin a-ti prinde o coada de cal joasa, usor intr-o parte. Apoi vei lua sectiuni de par de dimensiuni medii, le vei rasuci de la baza elasticului catre varf iar cand ai ajuns la varfuri, vei trage de cea mai lunga suvita in sus, ridicand buclele formate. Nu-ti ramane decat sa iti prinzi la intamplare bucla obtinuta cu ajutorul agrafelor de par. Super sic!

 

 4. Cocul balerina

Chit ca alegi sa-l faci cu ajutorul unui mic artificiu – gogoasa de par sau in lipsa acesteia, cocul balerina arata mult mai sic pe un par ondulat. Lejer, cu textura si forma, pare atat de sic fara a te stradui prea mult. In fond, ne-am saturat de tipele care petrec ore in oglinda ca sa para scoase din cutie. Fii tu diferita si mizeaza pe naturalete.

 5. Coada de cal retro

Se vede cel mai bine pe un par ondulat tocmai datorita texturii la care nu trebuie sa intervii foarte mult. Tapeaza-ti parul la radacini pentru volum, prinde-ti o coada de cal inalta si aplica un produs de styling pe bucle. Ia o suvita de par din laterale si infasoar-o de mai multe ori peste elasticul de par pentru a-l camufla.

 6. Impletitura funie

Iti spuneam ca orice tip de impletitura se vede minunat pe o textura ondulata. Chiar si cele lipsite de efort precum impletiturile funie. Pentru a recrea acest look va trebui sa iti prinzi o coada de cal joasa si sa iti imparti coada in doua sectiuni. Vei rasuci simulatan fiecare sectiune invers fata de cealalta si apoi una peste cealalta. Exact ca atunci cand ai face o funie.

 7. Carare exagerata intr-o parte

Se poarta in aceasta vara si avantajeaza textura parului tau. Nu trebuie decat sa iti gasesti partea care te avantajeaza, sa-ti faci o carare exagerata si sa iti dai parul peste ureche, purtandu-l pe un umar daca este lung.

Profita de faptul ca ai parul ondulat si alege una dintre aceste coafuri in vara lui 2014.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.