zoot

Coafuri lejere pentru parul scurt si mediu

Am trecut de perioda in care lungimea parului ne definea feminitatea. Acum, din contra, parul scurt si mediu ne poate conferi mai multa feminitate decat credem, dar mai ales, putem opta pentru foarte multe coafuri. Lungimea medie este una deosebit de versatila dar si usor de intretinut. Timpii de coafare a parului cu peria si uscatorul descresc considerabil si, odata uscat, parul poate fi supus diferitelor idei de styling. Nici ele nu-ti vor rapi prea mult timp iar coafurile astfel obtinute pot fi purtate in varii contexte, la cursuri sau la birou, in timpul liber si, de ce nu, la o cina in oras.

Iat-o pe Kayley propunandu-ti cinci coafuri updo pentru parul scurt si mediu, coafuri simple, pe care le vei gasi usor de reprodus:

  • Cornite: coafura lejera ce ne aduce aminte de copilarie. Daca ai parul mediu, incepe prin a iti face o carare pe mijloc si prinde-ti doua codite laterale, fixandu-le cu elastice transparente. Tapeaza usor pe lungimea firelor de par pentru un plus de volum si roteste-le sub forma de coc. Prinde-le cu agrafe. Va rezulta o coafura jucausa, cu un aer actual. Plus ca ai nevoie doar de doua elastice de par si doua agrafe pentru a realiza aceasta coafura in doar doua minute.
  • Coc cu aspect ciufulit: iti aduci aminte de acel coc facut si prins in varful capului? Acest coc merge pe acelasi principiu, insa, este mult mai lejer si mai plin de volum., chiar daca este executat pe jumatate. Adu-ti parul din partile laterale la spate si prinde-ti o coada de cal in varfului capului. Tapeaza si infaosara coada in jurul elasticului. Iti poti stiliza parul ramas pe spate in bucle lejere. Acest fel de coc seamana cu un cuib de randunele ce iti da un aspect foarte dragut.
  • Coc cu impletitura spic – acelasi tip de coc cu aspect ciufulit, insa, cu un plus de eleganta dat de catre o impletitura discreta in partea din fata a capului. Incepe prin a realiza o impletitura spic din crestetul capului, trage usor de partile laterale pentru a-i da volum si fixeaza cu un elastic transparent. Tapeaza si rasuceste coada in jurul elasticului pentru a obtine acelasi efect messy.
  • Pui de coc – alege din fiecare parte cate doua suvite de par si prinde-le la spate, mai intai intr-o codita, iar ulterior, fa cu aceasta un mic coc. In acest fel iti poti purta cea mai mare parte a parului pe spate, in schimb partile laterale nu te vor incomoda, fiind fixate in cocul rasucit.
  • Coc elegant si discret – adu-ti tot parul pe spate si proportioneaza-l in 3 codite. Fixeaza-le cu elastice subtiri si transparente apoi infasoara fiecare codita in jurul propriul elastic. Ciufuleste coafura astfel incat sa capete mai mult volum.

Aceste coafuri te vor scoate cu siguranta din anonimat si-ti vor da un aer jucaus. Le poti purta fie la serviciu, facultate sau liceu, dar nu numai, pentru ca sunt perfecte si intr-o zi in care vrei doar sa iesi cu prietenii la o plimbare.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.