zoot

Coafuri 2015: 10 moduri interesante de a-ti prinde parul

Iata zece sugestii de coafuri 2015 potrivite pentru sezonul rece. Impletituri, breton, bob lung sau clasicele bucle reinterpretate intr-un mix de texturi, inspira-te din modele de mai jos:

 

Poarta o tunsoare cu breton in iarna lui 2015, bretonul este la fel de popular ca si in sezoanele trecute. Daca vrei sa mergi la sigur cu alegerea bretonului potrivit, mizeaza pe cel asimetric, purtat intr-o parte. Exista insa si o alta alternativa atunci cand nu esti decisa sa-ti tai cativa centimetri buni din par: coafuri cu breton fals. Vazute pe podiumurile de moda, sunt deosebit de simple si de rapide. Se sectioneaza o suvita frontala pentru a imita bretonul, se trece pe frunte apoi se prinde dupa ureche cu ajutorul unei agrafe. S-ar putea sa ai nevoie de un ondulator sau de o placa de indreptat parul pentru a prinde parul asa cum iti doresti.

cum sa-ti prinzi parul tuns bob lung
tunsori 2015

Credit poze: Image.net

 

Coafurile cu impletituri continua sa fie la fel de populare in iarna lui 2014. Poti miza pe o impletitura coronita care-ti permite sa porti o caciula sic, prinsa cu agrafe sau poti alege o impletitura glam, precum impletitura coada de peste. Impletiturile sunt o modalitate isteata de a-ti prinde parul iarna pentru a-l proteja de asperitatile vremii.

coafuri 2015
impletituri 2015

Credit poze: Image.net

 

Variaza texturile. In iarna lui 2015 se poarta atat coafurile cu texturi linse (sleek) cat si cele dezordonate. Poti crea, insa, un amestec intre cele doua, optand pentru o textura linsa pana la nivelul urechilor si bucle dezordonate de la nivelul urechilor in jos. O alta propunere de coafuri 2015 este data de coafura care imita tunsoarea rasa intr-o parte prin impletirea spic a partii laterale.

coafuri iarna 2015
coafuri cu impletituri 2015

Credit poze: Image.net

 

Poarta o tunsoare bob lung in iarna lui 2015, o lungime de tranzitie intre scurt si lung, ideala atunci cand nu-ti doresti o schimbare radicala insa simt nevoia unui nou look. Exista insa si optiunea unei coafuri bob fals care se obtine prin introducerea parului la baza gatului si fixarea acestuia cu agrafe.

coafuri 2015 par mediu
tunsori bob lung

Credit poze: Image.net

 

Mizeaza pe coafuri joase in iarna lui 2015. Alege un updo nod la baza gatului sau o coada de cal joasa atunci cand intentionezi sa porti caciuli. Sunt coafuri potrivite pentru textura linsa a parului, fara volum.

coafuri care se poarta in 2015
coafuri 2015 par lung

Credit poze: Image.net

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.