zoot

Coafura sporty-chic in prezentarea Stella McCartney primavara-vara 2017

Tu cum iti faci parul cand mergi la sala sau desfasori o activitate fizica? Frank Rizzieri propune cea mai potrivita coafura pentru femeia activa: doua cozi impletite simetric in cadrul prezentarii Stella McCartney. In deplina concordanta cu hainele puternice din colectie si modelele care au defilat pe podium, coafura reprezinta o optiune potivita pentru orice tip de antrenament, ce nu necesita decat un minim de intretinere.

Coafura sporty chic
Foto: Aveda

“A trebuit sa creez un stil care sa reziste in timpul unui antrenament de mare impact” – a spus Frank. “Cu putin ajutor din partea fixativului Control Force Firm Hold Spray am putut da un plus de rezistenta si umiditate pentru a mentine coafura”

  1. Aplica Damage Remedy™ Split End Repair pe varfurile parului uscat pentru a netezi si repara cuticulele.
  2. Cu ajutorul unui pieptene cu dinti rari, fa-ti o carare pe mijloc, din crestetul capului pana la baza gatului. Imparte parul in doua si adu-l in parti.
  3. Imparte fiecare sectiune in trei suvite si impleteste spic de la nivelul tamplelor catre baza gatului. Continua cu o clasica impletitura in trei suvite pana la varfuri si fixeaza fiecare coada de cal cu un elastic.
  4. Repeta si cu cealalta parte.
  5. Pulverizeaza Control Force™ Firm Hold Hair Spray pe un pieptene cu dinti desi si netezeste firele de par rebele pentru a obtine un look sleek.

Este o coafura practica, pe care o poti aborda oricand in timpul liber. Daca mergi la sala sau alergi, joci tenis sau chiar inoti, cu atat mai bine. Ai nevoie de o coafura fixa care sta in loc si nu te incomodeaza in miscare, o coafura moderna care se potriveste perfect atat unei tinute casual cat si uneia sporty-chic.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.