zoot

Coafura simpla & sic: Coada de cal cu impletituri (Video)

Daca ai cinci minute in plus inainte de a iesi pe usa, incearca acesta coafura simpla care reinventeaza coada de cal. Nu ai nevoie decat de un pieptene, un elastic de par si fixativ. Optional poti adauga cateva extensii de o alta culoare decat parul tau natural ca bentita din impletitura sa capete un aspect mai interesant.

 

Coada de cal cu impletituri (Video)

Descurca-ti bine parul si sectioneaza-l separand partile laterale. Din partea ramasa pe spate desprinde o sectiune de par suficient de groasa pentru a crea o impletitura.

*** Optional poti prinde cateva extensii blonde daca ai parul saten.

Din sectiunea desprinsa impleste in trei o coada impletita, pana la varfuri. Fixeaza cu elastic transparent si lasa-o deoparte. Continua prin a da volum coroanei, tapand, rand pe rand sectiuni de par ale calotei. Da parul inapoi pe spate, niveleaza structura acestuia si pulverizeaza fixativ pentru a fixa volumul proaspat obtinut.

Prinde o coada joasa din sectiunea ramasa pe spate si fixeaza cu un elastic. Adu impletitura peste cap, ca pe o bentita, trage usor de buclele formate pentru a-i da volum si textura si prinde-o in loc cu agrafe.

Onduleaza partile laterale, pe rand, folosind placa de par. Rasuceste fiecare suvita si prinde-o la baza cu agrafe, lasand-o sa se raceasca natural. Intre timp, continua sa ondulezi sectiuni din coada joasa de la spate.

Desprinde agrafele si du parul din laterala spre spate, printr-un fald. Rasuceste varfurile peste elasticul cozii pentru a-l ascunde.

Folosind aceste idei de stilizare vei obtine o coafura sic, cu un aspect elaborat desi la baza are tehnici absolut simple.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.