zoot

Coafura simpla prin simpla uscare cu peria (Video)

NIVEA iti propune o coafura simpla, usor de obtinut doar prin uscarea parului ud cu peria de volum. Bineinteles ca vei avea nevoie de o spume de par aplicata pe parul ud pentru a obtine o coafura seducatoare, ideala pentru o iesire in oras sau, de ce nu, o intalnire cu partenerul tau.

VIDEO – Coafura simpla prin simpla uscare cu peria

De-a lungul videoclipului vei invata numeroase sfaturi de la Sally, hair stylist pentru NIVEA. Iata cateva dintre acestea:

  • Spuma de par se aplica pe parul ud, de la baza spre varfuri.
  • Coafarea parului pentru a-i da forma dorita incepe pe un par macar pe jumatate uscat, daca nu 70-80% uscat. Uscarea parului se realizeaza invers directiei cresterii firului de par pentru a-i da volum, cu ajutorul uscatorului cu difuzor.
  • Incepe uscarea parului cu partea din fata. Astfel, daca mainile iti vor obosi sau vei intra in criza de timp, poti acorda o atentie mai mica partii din spate.
  • Pentru a obtine o coafura simpla doar cu peria, rasuceste suvita de par pe o perie circulara si usuca. Intoarce peria si usuca iar. Bucla obtinuta se rasuceste pe degete si se prinde cu un clips pentru a se usca in mod natural. Astfel, cand vei elibera toate suvitele, te vei trezi cu o coafura usor ondulata, fara niciun efort suplimentar.
  • Partea superioara a capului se imparte in doua sectiuni. Prima sectiune, cea din fata se usuca rasucind parul catre fata, iar cea de-a doua, cea din spate, se usuca rasucind parul catre spate.

*** Coafura se realizeaza mai simplu si sta mai bine pe un par lung tuns in scari.

Foto: David Shankbone, Flickr.com CC

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.