zoot

Coafura simpla cu usoare note retro

Pentru ca influentele retro s-au resimtit si-n moda acestui sezon, ne-am gandit sa-ti propunem o coafura simpla si voluminoasa. Bineinteles, este usor de recreat daca ai la indemana un pieptene pentru tapat si un elastic de par, singurele produse de care ai nevoie.

coafura simpla retro

Cum se realizeaza coafura simpla RETRO

  1. Sectioneaza-ti parul in patru: cele doua parti laterale, calota si spatele. Daca parul tau este voluminos, departajeaza sectiunile cu clipsuri.
  2. Din sectiunea de la spate prinde o coada joasa cu ajutorul unui elastic.
  3. Desprinde calota si tapeaz-o la baza. In functie de intensitatea tapatului, coafura capata un accent retro mai mult sau mai putin pronuntat.
  4. Rasuceste sectiunea calotei si prinde-o la nivelul cozii de cal cu ajutorul mai multor agrafe de par.
  5. Lucreaza pe rand fiecare parte laterala, tapand-o usor pentru volum si textura. Adu-o ulteorir catre coada de cal, rasuceste-o si fixeaz-o cu agrafe.
  6. Poti alege sa-ti ondulezi varfurile care cad pe spate.

Aceasta coafura simpla se poate lucra pe orice textura a firului de par insa, capata un aspect modern cand alegi textura dezordonata. Ideala pentru parul lung sau mediu, o poti purta la o iesire in oras cu prietenii sau la o petrecere, alaturi de rochii in croi A, pantaloni cu talie inalta, jeansi evazati si platforme groase.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.