zoot

Coafura romantica la minut! N-ai nevoie decat de cateva agrafe

Nu te lasa pacalita de aspectul sofisticat al acestei coafuri! Cu putina rabdare o poti recreea in doar cateva minute. N-ai nevoie decat de cateva agrafe si un elastic de par. Tehnica care sta la baza acestei coafuri romantice permite un artificiu la care nu te-ai fi gandit. Prin simpla rasucire a suvitelor de par obtii bucle dezordonate care dau nota romantica si sofisticata a acestei coafuri. Va propunem sa o incercati in fata unei oglinzi duble si sa ne lasati parerile voastre in comentariile de mai jos.

 

Tutorial coafura romantica

Iti recomandam sa incerci aceasta coafura romantica pe parul de a doua zi. Daca ai parul proaspat spalat si simti ca-ti scapa printre degete, incarca-l cu spray de textura sau sampon uscat pentru a-l putea prinde mai bine.

  • Periaza-ti parul pe spate si prinde-l intr-o coada de cal joasa, folosind un elastic de par.
  • Desprinde o sectiune de par medie, rasuceste-o de la baza elasticului pana la varfuri.
  • Prinde capatul suvitei de par cu o mana iar cu cealalta  du bucla catre baza elasticului si fixeaza cu o agrafa de coc.
  • Repeta tehnica, alegand suvite de aceeasi dimensiune si dispune-le in jurul elasticului, fixandu-le, pe rand, cu agrafe de coc.
  • Pulverizeaza fixativ pentru a finisa coafura.

Pentru a-ti insusi tehnica mai bine, repeta cu suvite mai groase in fata unei oglinzi. Pe masura ce o deprinzi, iti poti crea acest minunat coc la spate. Bineinteles, il poti pozitiona mai sus sau intr-o parte, important este ca parul tau sa aiba textura pentru a putea fi manevrat. Tocmai de aceea iti recomandam aceasta coafura de seara pe parul de a doua zi.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.