zoot

Coafura de seara pentru par lung sau mediu (Video)

Iata o coafura simpla de seara pe care ti-o poti face singura, acasa, fara cunostinte speciale sau tehnici complicate. Ideala pentru par lung sau scurt. Tutorialul vine din partea parikmaxerTV English version, un canal Youtube la care ar trebui sa te abonezi daca vrei sa fii la curent cu ultimele tendinte in materie de coafuri.

Aceasta coafura se realizeaza pe parul proaspat spalat si uscat cu peria pentru volum. Se sectioneaza parul in 5 sectiuni (sau mai multe, in functie de densitatea parului tau). Daca ai parul rar, trei sectiuni la spate si doua in partile laterale ar trebui sa fie suficiente. Fiecare sectiuni se onduleaza spre varfuri, de la nivelul urechilor in jos, folosind un ondulator de mari dimensiuni. Fiecare sectiune ondulata se prinde de scalp cu ajutorul a doua agrafe incrucisate. Apoi se ia, pe rand, cate o sectiune, se rasuceste si se dezordoneaza suvita rasucita, tragand din buclele formate pe laterale. Odata obtina textura voluminoasa, se formeaza o bucla care se prinde de scalp cu ajutorul unei alte agrafe. Se continua acelasi procedeu pana la ultima suvita.

La final se fac eventuale retusuri. Prin aceasta tehnica vei obtine o coafura de seara pentru par lung sau mediu, care, desi pare complicata, se realizeaza cu minim de efort.

Coafura de seara pentru par lung sau mediu

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.