zoot

Coafura de seara dar si de a doua zi. Iata transformarea (VIDEO)

Planuiesti o iesire in oras si vrei sa radiezi stil si eleganta? Buclele glam sunt alegerea ideala in 2014 iar Pantene te invata cum sa le obtii. Dar ce spui de parul de a doua zi? Nu, nu-l spalam pentru ca Pantene iti propune coafura perfecta de a doua zi dupa ce te-ai zbantuit o seara intreaga in club.

Coafura de seara dar si de a doua zi. Iata transformarea

  1. Coafura de seara. Mergi pe propunerea Pantene cu bucle stralucitoare si nu poti da gres. Pentru a obtine buclele din reclamele Pantene (Da, se pare ca este posibil), vei avea nevoie de cateva clipsuri pentru par, un ondulat, un pieptene, o perie plata si, bineinteles, fixativ, doar vrei ca buclele sa reziste intreaga noapte. Nu sari peste nicio etapa. In special peste cea in care iti rulezi suvita ondulata pe degete si o prinzi cu un clips pentru a se raci in mod natural. Doar vrei ca buclele tale sa ‘danseze’.
  2. Coafura de a doua zi. Ca sa nu iti speli parul si sa nu fii nevoita sa il usuci din nou, foloseste sampon uscat aplicat la radacina firului de par. Cum parul tau inca are o textura usor ondulata, o modalitate isteata este de a crea un coc dezordonat, intr-o parte. Nu trebuie decat sa iti prinzi parul intr-o coada de cal, sa-l rasucesti lejer si sa-l prinzi cu agrafe.

Foto Coafuri de seara – Flickr.com CC, LoveMaegan

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.