zoot

Coafura de ocazie, simpla si rapida, pentru par lung (Video)

Ai lasat pe ultima suta de metri pregatirile pentru marele eveniment si nu stii ce coafura sa porti? Ne-am confruntat si noi cu o astfel de problema, cel putin o data. Norocul nostru, celor mereu in criza de timp, este ca exista coafuri simple si rapide, gata in cateva minute, coafuri pe care le poti purta la ocazii speciale fara ca nimeni sa nu-si dea seama cat de putin timp ai investit in aranjarea parului. Tutorialul rusesc de mai jos este cu atat mai util cu cat se apropie sezonul nuntilor.

Coafura de ocazie, simpla si rapida, pentru par lung (Video)

Vei incepe prin a-ti prinde o coada de cal inalta cu ajutorul unui elastic. Coada trebuie sa fie prinsa bine ori fixata cu ajutorul agrafelor de par. Vei imparti coada in doua sau trei sectiuni, aproximativ egale, in functie de densitatea parului tau. Fiecare sectiune, la randul ei, se imparte in doua suvite. Suvitele se rasucesc, in acelasi timp, una in sens invers celeilalte, dupa care se rasucesc una peste alta. Este vorba de fapt de impletitura funie sau in doua suvite, dupa cum o mai poti gasi pe internet. Ca sa aiba volum, se trage usor de buclele formate pe lateral, pe rand pana cand se obtine efectul dorit. Impletitura astfel obtinuta este pulverizata cu fixativ si rasucita in jurul elasticului cu care ti-ai prins coada de cal, in forma dorita, fixand-o cu agrafe la fiecare nod  format. La fel se procedeaza si cu sectiunea ramasa.

Vei constanta cu placere ca este vorba de una dintre acele coafuri simple si rapide dar cu un mare potential vizual, fiind potrivita pentru diverse ocazii la care va trebui sa participi in vara lui 2014. Chiar si asa, n-ar strica o scurta proba inainte, daca dispui de ceva timp.

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.