zoot

Coafura cu suvite rasucite in prezentarea Charles Youssef primavara-vara 2017

Pentru a completa motivele delicate si materiale fluide care curg in colectia Charless Youssef, primavara-vara 2017, specialistii Tresemme au propus o coafura hibrid in care suvitele de par rasucite se intalnesc intr-un updo lucrat pe jumatate. Parul, lucrat in textura naturala, se lasat sa curga liber e spate. Este o coafura pe care o poti adopta oricand in timpul liber, potrivita pentru sezonul cald cand ai face orice ca parul sa nu-ti intre in fata. Are o estica relaxata, perfecta pentru sfarsit de saptamana.

Coafura cu suvite rasucite si bucle lejere (Video)

Porneste de la un par proaspat spalat si aplica o cantitate mica de spuma de par TRESemme Beauty-Full Volume Mousse si intinde-l, cu ajutorul degetelor, de la radacini catre varfuri inainte ca parul sa se usuce complet. Formula usoara da textura parului fara sa-l aspreasca. Parul va continua sa se miste in mod natural si, totusi, devine mult mai maleabil.

  • Fa-ti o carare pe mijloc pana la ceafa apoi inca una, de la o ureche la alta. Pentru moment, prinde-ti partea inferioara a parului intr-o coada joasa.
  • Ia suvitele de par din laterale si rasuceste-le pana la jumatatea lungimii firului de par. Aici imparte suvita in doua sectiune si rasuceste-le unele in jurul celeilalte. Foloseste o agrafa de par pentru a o fixa, apoi repeta pe partea opusa.
  • Dupa ce ai rasucita si partea cealalta, infasoara-le unele in jurul altora pentru a crea un coc lat si plat.
  • Elibereaza-ti parul din coada de cal, pulverizeaza spray de sare pentru a obtine textura potrivita pentru a-ti face bucle lejere cu ajutorul placii de par.
  • Fixeaza coafura cu ajutorul unui fixativ.

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.