zoot

Coafura cu funda vazuta in cadrul prezentarii Carolina Herrera primavara/vara 2017

Coafura cu funda
Foto: TRESemme

Pentru a sarbatori treizeci si cinci de ani de la lansarea brandului, colectia Carolina Herrera primavara-vara 2017 din cadrul New York Fashion Week a readus culorile metalice de inspiratie retro, denimul si imprimeurile cadrilate in prim plan iar pentru a da aspectul definitiv prezentarii, legendarul ambasador Tresseme, Orlando Pita a propus un updo creat pe jumatate, o coafura cu funda cu un aspect elegant si sleek care completeaza perfect stilul impecabil al colectiei.

Spre deosebire de coafura cu funda care iti este familiara, Orlando a mers pe o textura plata, fara volum si un finisaj sleek. Este o coafura origami care vorbeste despre eleganta purtatoarei si o poti purta la orice eveniment cu tinuta obligatorie. In plus, este foarte usor de reprodus.

Coafura cu funda 1

Pasul I – Porneste aceasta coafura pe un par proaspat spalat si intens hidratat. Parul modelelor din prezentarea Carolina Herrera a fost curatat cu un sampon cu keratina (TRESemme Keratin Smooth Shampoo and Conditioner) apoi i-a fost aplicat un ser pentru stralucire, de la jumatatea firului de par pana la radacini (TRESemme Keratin Smooth Weightless Shine Serum). Ulterior, parul a fost uscat cu peria rotunda de volum si uscatorul de par.

Coafura cu funda 2

Pasul al-II-lea – Pentru a obtine textura linsa, Orlando s-a folosit de placa de indreptat parul. Piaptana-ti parul, aplica un spray de protectie termica, precum TRESemme Botanique Damage Recovery Oil Elixir, fa-ti o carare pe mijloc apoi lucreaza in sectiuni de dimensiune medie.

Coafura cu funda 3

Pasul al-III-lea – Dupa ce ti-ai indreptat parul, ia o sectiune de 5 cm chiar deasupra urechii, trage-o pe partea opusa si fixeaz-o  cu ajutorul unui elastic de par transparent. Repeta cu o sectiune egala din partea opusa.

Coafura cu funda 4

Ascunde elasticele sub ‘funda’ si foloseste-te de o agrafa pentru a fixa restul parului in loc.

Coafura cu funda 5

Pulverizeaza fixativ peste un pieptene si niveleaza firele de par rebele apoi fixeaza coafura cu ajutorului fixativului TRESemme TRES TWO Extra Hold Hair spray.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.