zoot

Coafura coada de cal pe catwalk. Inspira-te!

Cea mai populara coafura, atat pe strada cat si pe catwalk. Este versatila si poate capata diferite valente in functie de textura parului si modul de stilizare. Iat-o reinventata in viziunile celor mai apreciati hairstilistii cu care colaboreaza casele de moda internationale:

 

1. Coada de cal impletita deconstruita

Foto: TIGI / Mara Hoffman SS15
Foto: TIGI / Mara Hoffman SS15

Coada de cal impletita capata un aspect dezordonat, i se imprima textura si usoare influente boeme, suvitele incadreaza strategic chipul, completand o infatisare ‘efortless chic’ in cazul prezentarii Mara Hoffman.

2. Coada de cal impletita boho

Foto: TIGI / Mara Hoffman SS14
Foto: TIGI / Mara Hoffman SS14

Parul lung este pus in evidenta de o coada de cal, impletita fishtail. Desi textura acesteia este una sleek, primeste note boho din partea insertiilor textile impletite.

3. Coada de cal impletita sleek

Foto: AVEDA / Adidas by Stella McCartney SS 14
Foto: AVEDA / Adidas by Stella McCartney SS 14

Intr-o ordine absoluta, textura parului este linsa intr-o coada de cal prinsa la baza gatului. Se remarca insa un artificiu de stilizare: o suvita de par este desprinsa din laterala, impletita in trei iar apoi trecuta peste elasticul complet acoperit.

4. Coada de cal simpla

Foto: Tresemme / Viviene Tam AW15
Foto: Tresemme / Viviene Tam AW15

Aceeasi simplitate, o coafura simpla care pune in evidenta parul vopsit in suvite. Elasticul de par este ascuns cu o suvita din laterala, rasucita in jurul acestuia si fixata cu o agrafa.

5. Coada de cal joasa, sleek

Foto: Tresemme / Carolina Herrera AW 15
Foto: Tresemme / Carolina Herrera AW 15

Aceeasi textura sleek, mult mai pronuntata, in cadrul unei cozi de cal joase vazute in prezentarea Carolina Herrera toamna-iarna 2015 / 2016, plus un accent metalic dat de snurul argintiu infasurat in continuarea cozii. Specialistii Tresemme te invata sa recreezi aceasta coafura simpla AICI.

6. Coada de cal parte peste parte

Foto: AVEDA / Osklen SS14
Foto: AVEDA / Osklen SS14

Un singur artificiu poate o poate scoate din anonimat. Specialistii AVEDA au venit cu o idee geniala de a ascunde elasticul unei cozi joase, sleek. Partile laterale nu au prinse in coada, ci trecute peste elastic, una peste cealalta.

7. Coada de cal retro

coada de cal simpla
Foto: Tresemme / Rebecca Minkoff SS14

Cu ajutorul unei pieptene de tapat poti obtine un volum incredibil al coroanei si partii din spate, apoi poti alege sa-ti prinzi parul intr-o coada joasa, la baza gatului, lasand partile laterale sa cada peste urechi.

8. Coada de cal ondulata

Foto: TIGI / Wildfox SS14
Foto: TIGI / Wildfox SS14

O coada de cal joasa cu partile laterale peste urechi si cu sectiuni ondulate, pe rand, in mai multe directii.

9. Coada de cal rasucita

Foto: Aveda / Public School AW15
Foto: Aveda / Public School AW15

Dintr-o coada de cal inalta, specialistii Aveda un creat doua sectiuni, le-au rasucit una in sensul celeilalte apoi una peste alta, lucrand o impletitura funie deosebit de versatila indiferent de sezon.

10. Coada de cal innodata

Foto: Tresemme
Foto: Tresemme

Parul se aduce la spate si se prinde o coada de cal joasa, la baza gatului, indoita in jumatate. Partile laterale se trec peste elastic si se innoada la baza acestuia.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.