zoot

Coada de cal intr-o parte impodobita cu o impletitura

Irezistibila sub toate formele sale, coada de cal este si o optiune practica care nu necesita te miri ce indemanare. Prinsa intr-o parte si revizuita printr-o simpla rasucire, coada de cal pe care ti-o propunem astazi se imbogateste cu o impletitura atragatoare.

Coada de cal intr o parte cu impletitura

Foto: hairandmakeupbysteph.com

Periaza-ti parul si adu-l pe tot intr-o parte. Desprinde o suvita de par din laterala si prinde-o cu un clips. Prinde restul parului intr-o coada joasa la baza gatului cu ajutorul unui elastic transparent. Trage usor de elastic si formeaza o gaura deasupra elasticului. Rasuceste coada de cal prin aceasta deschizatura. Coada de cal rasucita este gata si poti sa te apuci de impletitura.

Se desprinde sectiunea lasata libera si se impleteste in trei pana la varfuri unde se fixeaza cu un elastic subtire, transparent. Se trage usor de buclele formate pe laterala pentru a da volum si textura impletiturii apoi se rasuceste la baza cozii de cal de cateva ori si se fixeaza cu agrafe.

Daca mai dispui de cateva minute suplimentare poti trece cateva suvite peste ondulatorul conic pentru a imprima texturii varfurilor libere.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.