zoot

Coada de cal couture din prezentarea TIBI primavara-vara 2017

Foto: Aveda.com
Foto: Aveda.com

Iata o coafura actuala care te pune in evidenta si-ti defineste stilul personal! Creata de catre Frank Rizzieri pentru Aveda, coada de cal couture a fost vazuta in cadrul prezentarii de moda TIBI primavara-vara 2017 si nu este altceva decat o reinterpretare de podium a cozii de cal joase, prinse la baza gatului. Nu tehnica frapeaza ci elementul de prindere, cozile de cal fiind accesorizate fie cu o panglica care atarna asimetric pe spate, fie cu o centura. Ni se pare un look proaspat, tocmai bun de reprodus.

 

Coada de cal TIBI primavara-vara 2017

Poti recreea cu usurinta acest look, ba chiar te incurajam sa-l adopti ca o ultima tusa a unei tinute de zi. Intregul secret consta in textura potrivita a parului pe care o poti obtine cu ajutorul produselor de styling.

Aveda damage remedy split end repairPentru a obtine volum si textura, aplica Aveda Thickening Tonic la radacini, apoi usuca parul cu ajutorul periei de volum. Un agent de indesire a parului iti da o textura bogata si volum, dintr-o singura aplicare, iar parul ramane moale si placut la atingere.

Acum ca ai textura potrivita la radacini, ocupa-te de varfuri. Aplica Aveda Damage Remedy Split End Repair pe parul uscat complet pentru a netezi varfurile uscate si a obtine stralucire. Varfurile capata un aspect sanatos si sunt puse cu adevarat in valoare de coafura coada de cal.

Continua prin a alege o carare care-ti pune in evidnta chipul. Poate fi pe mijloc, sau intr-o parte. Periaza-ti parul pe spate si prinde-l intr-o coada joasa cu ajutorul unui elastic subtire transparent. Tapeaza usor baza cozii de cal apoi infasoara o panglica din satin in jurul elasticului, lasand capetele sa atarne asimetric (unul mai lung decat celalalt). Daca vrei sa duci acest look la extrem, alege o curea subtire.

Finiseaza coafura cu Aveda Air Control pentru a netezi firele de par rebele.

Idei de coafuri catwalk
Idei de coafuri 2017

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.