zoot

Cizmele peste genunchi: mai populare ca oricand in noul sezon

Tendinte cizme peste genunchi toamna iarna 2016 2017
Foto: Anna Sui / Altuzarra / Philosophy / Fendi / Balmain

Ne reintalnim cu ele in sezonul toamna-iarna 2016/2017! In diferite terminatii, de la cele mulate pe picior, la cele mai putin structurate care cumuleaza material in jurul gleznei, de la pielea intoarsa imbogatita cu strech la textura mata, de la clasicul negru si tonuri neutre la burgundy, cizmele peste genunchi raman la fel de actuale. Iata numai cateva dintre propunerile marilor case de moda pentru acest sezon:

  • Anna Sui ne propune catifeaua, materialul IT al sezonului intr-o tinuta all-burgundy, in care croiul mini este completat de o jacheta cu terminatie in talie.
  • Altuzarra ne surprinde cu cizme lungi si mate purtate peste o pereche de pantaloni de costum. Accentul care finiseaza tinuta este dat de cordonul prins in talie.
  • In colectia Philosophy materialul fluid si croiul de inspiratie renascentista creeaza un puternic contrast cu cizmele lungi cu terminatie din dantela alba.
  • Cizmele cu terminatie asimetrica se muleaza perfect pe picior in colectia Fendi toamna-iarna 2016 / 2017, fiind asortat cu un croi scurt.
  • In colectia Balmain cizmele nude din piele intoarsa si strech se indreapta vertiginos spre coapse si sunt trase peste un dres opac, intr-o tinuta layered: fusta scurta si jacheta supradimensionata prinsa in talie cu centura metalica si lata.

Interpreteaza-le in functie de stilul tau personal dar nu te teme sa le abordezi in aceasta iarna. Sunt atat de versatile!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.