zoot

Cizme de vara fara toc pana la jumatatea pulpei

Nu te poti decide intre cizmele pana la genunchi si ghete? Fa un compromis. Mizeaza pe cizmele pana la jumatatea pulpei. Astfel, le vei putea purta atat la rochii cat si la blugii lungi. Ideale pentru zile sau seri racoroase de vara. Sunt disponibile pe mai multe culori ( a se vedea galeria foto de mai jos)

Cizme de vara fara toc pana la jumatatea pulpei

cizme de vara roz pana la jumatatea pulpei 1

Tip incaltaminte: cizme de vara
Material: Piele ecologica
Talpa: joasa si subtire
Varf: oval
Culori: roz, alb, maro, negru

PRET: 99 lei

Cizmele de vara se regasesc pe site-ul Matar.ro. Urmarind link-ul de mai jos vei ajunge pe pagina de produs a distribuitorului.

matar pret

 

Cizmele de vara se livreaza in 24 de ore de la confirmarea comenzii. Transportul este gratuit pentru comenzi de peste 59 lei si 15 lei pentru comenzi sub aceasta suma. Poti alege sa platesti produsul ramburs, la livrare, prin card bancar MobilPay sau chiar si in 2 rate cu Cardul Avantaj.

Galerie foto:

cizme de vara roz pana la jumatatea pulpei 3 cizme de vara roz pana la jumatatea pulpei 2 cizme de vara roz pana la jumatatea pulpei 4 cizme de vara maro pana la jumatatea pulpei 3 cizme de vara maro pana la jumatatea pulpei 2 cizme de vara maro pana la jumatatea pulpei 1 cizme de vara albe pana la jumatatea pulpei 3 cizme de vara albe pana la jumatatea pulpei 2 cizme de vara albe pana la jumatatea pulpei 1

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.