zoot

Cinci trucuri pentru sprancene de care n-ai auzit

Unele le au prea stufoase, altele prea rare, dar toata lumea este obsedata de ele. Pana acum ar trebui sa stim cum sa corectam si ce produse sa folosim pentru a obtine acea definie Delevingneasca. Cu toate acestea, rezultatul este departe de cel pe care-l vedem in revistele de specialitate. Parca ne lipseste ceva.

Foloseste un ser pentru cresterea genelor

Ule de ricinDaca sprancenele tale naturale nu sunt pline si groase exista un ingredient accesibil care se pare ca functioneaza. Este vorba de uleiul de ricin. Goleste si curata bine un recipient vechi de mascara, lasa-l sa se usuce apoi umple-l cu ulei de ricin. Aplica-l cu ajutorul periutei pe sprancene, periandu-le in directia cresterii firului de par in fiecare seara.

Vopseste-ti sprancenele inainte de a le pensa

Vopsea spranceneExista un lucru pe care il poti face inainte de a da forma sprancenelor pentru a obtine un rezultat cat mai bun. Vopsindu-le obtii sprancene mult mai pline si mai pronuntate, fiindu-ti mai usor sa le pensezi in forma dorita. Daca nu vrei sa recurgi la coloritul artificial, te poti folosi de un creion pentru sprancene. Dupa ce le-ai creionat, penseaza firele de par care ies din sablon.

Periaza-le apoi scurteaza-le

Forfecuta spranceneDaca sprancenele tale sunt groase si rebele, s-ar putea sa fie nevoie sa le scurtezi. Periaza-le cu ajutorul periutei pentru sprancene apoi foloseste o forfecuta de cuticule pentru a taia varful firelor de par care ies din forma naturala a sprancenelor.

Gaseste tonul potrivit

Fard de spranceneCare-i cea mai avantajoasa culoare pentru sprancenele tale? Alege un ton situat undeva intre culoarea lor naturala si culoarea actuala a parului tau. Nimic nu este mai rau decat o culoare mult mai intunecata decat culoarea parului. Pentru a le umple, foloseste un fard de sprancene pudra in doua tonuri aproapiate si amesteca-le pentru a nu exista linii de demarcatie.

Incearca browlinerul

Browliner pretCu ajutorul unui browliner poti trasa linii mult mai precise care imita firele de par. Cu toate acestea, browlinerul ar trebui folosit abia dupa ce-ai umplut forma sprancenelor cu fard pudra.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.