zoot

Cinci nuante de oja Essie de incercat in aceasta toamna

Iubitoarelor de oja Essie le propunem cinci culori de incercat in sezonul toamna-iarna 2014 / 2015. Atat pentru birou cat si pentru o iesire romantica in oras, avem solutia ideala, o nuanta de oja potrivita fiecarui context. Siluetelor gratioase si feminine, celor care adora sa poarte pasteluri chiar si pe timp de iarna, se preteaza o nuanta nude. Noi am ales Ballet Slippers, oja pe care o poti purta in orice context, chiar si la birou.

oja essie ballet slippers

Essie Ballet Slipers

Daca mizezi intotdeauna pe ultimele tendinte in moda, trebuie sa ai o oja gri inchis in acest sezon iar Essie vine cu o propunere irezistibila: nuanta Smokin’ Hot, un hibrid perfect pentru o petrecere incediara in club.

oja essie smokin hot

Essie Smokin’ Hot

Confera-i tinutei tale o usoara influenta edgy cu aceasta oja neagra. Chit ca o adopti pentru o tinuta moto , grunge sau, de ce nu, la o tinuta de petrecere, eleganta, Licorice este o nuanta clasica care nu tine cont de schimbarile survenite de la sezon la sezon.

essie licorice

Essie Licorice

Femeilor elegante, dornice de a fi in pas cu moda, nu le poate lipsi oja bordeaux la inceput de toamna. Deosebit de puternica, dar feminina, pastreaza aceeasi pasiune a rosului insa adauga un strop de maturitate. Foloseste-o pe intreaga suprafata a unghiei sau evita semiluna pentru a crea o manichiura frantuzeasca half-moon de inspiratie retro. Atat de glam!

modele de unghii esssie

Essie Bordeaux

Du la extrema acest trend, cu Essie Wicked, un hibrid intre culoarea sangelui si pruna pe care nu ai cum sa nu il adori. Usor sinistru, strident si indraznet iata nuanta cu care poti face o adevarata declaratie de stil in sezonul toamna-iarna 2014 / 2015

essie wicked

Essie Wicked

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.