zoot

Cinci modele de unghii in alb-negru (Video)

Daca ai la indemana o oja de culoare alba si una de culoare neagra, poti obtine cateva modele de unghii nu numai interesante, cat si populare in acest sezon.

  • Modele de unghii semiluna alb-negru: Se vopseste inteaga suprfata a unghiei in alb. Astepti ca primul strat de oja sa se usuce. Cu mana libera, sau ajutandu-te de un sablon, vei picta cu negru baza unghiei, ocolind semiluna. Vei obtine astfel cea mai populara manichiura a acestui sezon.
  • Manichiura geometrica cu scotch: Se realizeaza cu ajutorul unui scotch din care ai taiat cateva benzi, dispuse dupa bunul plac. Dupa ce oja alba de pe toata suprafata unghiei s-a uscat foarte bine, vei aplica benzile de scotch si vei da peste un strat de oja neagra. Vei indeparta benzile de scotch la cateva secunde, in ordinea in care le-ai lipit. Daca scotchul este puternic adeziv, il poti lipi intai pe mana ca sa-i mai iei din lipici.
  • Manichiura geometrica cu pensula nail art. Cu ajutorul unei pensule nail art poti trasa linii verticale, orizontale sau diagonale pe care le vei umple, alternand culorile pentru a obtine o manichiura duo.
  • Manichiura cu buline. Contrastul alb-negru este unul puternic si evidentiaza cum nu se poate mai bine bulinutele negre pe suprafata unghiei vopsita in alb, sau invers. In lipsa unui intrument de punctare poti folosi capatul unei agrafe – daca vrei bulinute de mari dimensiuni sau o scobitoare – pentru bulinute mici.
  • Manichiura duo cu model. O singura banda de scotch te poate ajuta sa obtii manichiura in doua culori. Pe partea alba poti desena price model de unghii cu ajutorul pensulei nail art.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.