zoot

Cinci greseli pe care le faci cand aplici corectorul

Nu stim cum ne-am fi putut descurca fara el. Atunci cand este ales si aplicat corect, anticearcanul devine cel mai bun prieten al nostru. Evita acest greseli si spune adio imperfectiunilor tenului tau!

Greseli anticearcan
Foto: Image.net

Folosesti acelasi corector pentru cosuri si cearcane

Rar se intampla sa gasesti acel corector bun la toate. In plus, felul in care iti maschezi cosurile este diferit de felul in care uniformizezi culoarea zonei de sub ochi. Anticearcanul ar trebui sa fie mai putin uscat si gros in textura si consistenta, comparativ cu corectorul pentru cosuri. In plus, pielea este mai sensibila si mai delicata in zona ochilor.

Il folosesti inainte de a aplica fondul de ten

In cele mai multe cazuri este mai bine sa aplici intai fondul de ten pentru a uniformiza culoarea pielii. In acest fel vei judeca corect masura in care mai ai nevoie de corector. In plus, vei folosi mai putin produs si vei obtine un aspect mai natural.

Il aplici cu degetele

Iti este la indemana, intelegem. In fond, caldura emanata de deget poate ajuta corectorul sa se intinda mai bine. Problema este ca nu-l vei putea stratifica la fel de bine peste fondul de ten ca atunci cand folosesti un buretel. Pentru zonele greu de accesat, foloseste buretelul mini Beautyblender usor umezit si tapoteaza pana obtii acel aspect airbrushed. Pentru cosuri si pete inchise la culoare poti folosi o pensula de machiaj.

Nu-l fixezi

Daca ai tenul uleios sau te confrunti cu temperaturi ridicate, poti fixa corectorul cu un strop de pudra translucida.

Nu-l arunci cand expira

Cand isi modifica consistenta (sau chiar se separa), se inchide la culoare si incepe sa miroasa diferit, este timpul sa-ti achizitionezi un nou corector.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.