zoot

Cinci alte intrebuintari pentru samponul uscat

Indeparteaza sebuumul in exces si reda volumul parului tau dar se comporta excelent si ca un spray de textura. Iata alte cinci intrebuintari ale samponului uscat:

 

Cum se foloseste samponul uscat?

KLORANE

Sectioneaza-ti parul si pulverizeaza sampon uscat la radacini de la o distanta de aproximativ 20-25 de centimetri de scalp. Asteapta doua minute ca formula sa actioneze, absorbind excesul de sebuum. Stilizeaza-ti parul dupa plac. Iti poti trece mainile prin par, poti folosi o perie plata sau uscatorul cu difuzor.

Alte intrebuintari ale samponului uscat:

Sampon uscat klorane pareri1. Foloseste sampon uscat pentru a netezi firele rebele

Ti se electrizeaza parul usor si te confrunti cu stilizarea firelor rebele proaspat crescute de-a lungul liniei parului? Pulverizeaza sampon uscat pe o periuta de dinti si netezeste firele rebele.

2. Foloseste sampon uscat pentru a-ti stiliza bretonul

Bretonul este cel care se ingrasa cel mai repede si daca vrei sa amani samponarea pentru a doua zi, pulverizeaza sampon uscat de la radacina la varfuri si stileaza-l cu peria in forma dorita.

3. Foloseste sampon uscat pentru a conferi textura si o mai mare putere de prindere parului moale

Parul moale iti scapa printre degete si este foarte greu de stilizat tocmai pentru ca nu sta in loc. Pentru parul care-ti scapa printre degete, foloseste sampon uscat pentru a-i da textura. Capata o mai mare putere de prindere si volum. Poate inlocui spray-ul de textura cand iti faci updo-urile lejre sau impletituri. Ultra truc: Pulverizeaza sampon uscat pe agrafa inainte de a-ti prinde parul pentru o mai mare putere de prindere

4. Foloseste sampon uscat pentru a obtine bucle lejere

Confera o textura deosebita parului tau folosind samponul uscat. Pulverizeaza-l pe lungimea firului de par, scutura-l pentru a indeparta excesul si strange-ti parul in maini pentru a-l ondula usor.

5. Foloseste sampon uscat pentru fixare

Buclele ti se lasa prea repede? Pulverizeaza parul cu putin sampon uscat inainte de a-l trece pe ondulator.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.