zoot

Chanel no. 5, legenda se reinventeaza

Noul parfum chanel no 5 l'eauCel mai vandut parfum al tuturor timpurilor, Chanel no. 5 se reinventeaza! Creatia olfactiva, cu un succes fenomenal, opulent, luxos si elegant, va capata accente mai curate, mai proaspete si mai sexy in toamna acestui an cand se va lansa o noua formula a Chanel No.5 L’Eau.

Regandit de catre Olivier Polge, fiul lui Jacque Polge – parfumier al casei de moda Chanel pana in 1978, este a cincea reinterpretare a clasicului parfum din ultimii 95 de ani.

Am vrut sa spun povestea intr-un mod diferit si cu accente foarte contemporane” -spunea Polge in cadrul evenimentului de lansare din Grasse, Franta, unde brandul a prezentat ideea publicului pentru prima data. Formula continua sa contina ingredientul principal – tradafirul de mai care se cultiva in zona Grasse, celebra pentru bogatia olfactiva a florilor sale. Trandafirul de mai infloreste numai timp de doua saptamani in luna mai, este cules si transportat in timp record in fabrica pentru a-i pastra mirosul. Raman si notele de iasomnie clasica, aldehina, lemn de santal si ylang-ylang, nota care a fost izolata folosind un proces special de distilare, rezultand o nota mai clara decat cea originala. Lemnul de santal a fost echilibrat cu lemnul de cedru pentru un miros mai curat, mai proaspat si mai revigorant pe care sa-l poti purta o noapte intreaga.

Noul parfum Chanel No.5 L’Eau va fi lansat in luna septembrie a anului curent insa exista deja o lista de asteptare pentru acest produs.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.