zoot

Celia tocmai a nascut un baietel perfect sanatos de 4 kg (foto)

La doi dupa ce s-au cununat civil, Celia si Adrian devin fericitii parinti ai unui baietel perfect sanatos, de 4 kilograme.

“Am nascut un îngeras de copilaș, sanatos si perfect, de 4 kg, care ne-a furat inima definitiv si irevocabil tuturor. N-am cuvinte sa multumesc lui Dumnezeu pentru bucuria pe care ne-a trimis-o in viata! “

baietelul celiei

Vedeta a asteptat nerabdatoare venirea pe lume a micutului, amenajandu-i camera si numarand zilele pana cand va putea sa-l tina la piept. Acum se pot declara, cu adevarat, o familie completa si fericita. Celia si Adrian au facut cununia civila pe 7 mai 2012, unindu-si destinele in urma unei frumoase povesti de dragoste.

camera copilului celiei

Vedeta este acum implinita, trece prin clipe de fericire pe care cu greu si le-ar fi imaginat. Cand si-a pierdut tatal, vedeta a trecut prin clipe cumplite cand a invatat ce este de fapt durerea. Au fost clipe cand s-a simtit la pamant

“Cand l-am pierdut pe tata, ieseam dintr-o relatie de 5 ani, cariera stagna, totul mergea pe dos credeam ca asta imi provoaca durere..”- impartaseste Celia.

Plina de speranta, cu sufletul si mintea senina, cu credinta, Celia a trecut peste momentele dureroase, acum fiind o proaspata si fericita mamica.

celia si adrian

 

Foto: facebook.com/OfficialCelia

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.