zoot

Cele mai utile trucuri de machiaj pe care le-am aflat pe PINTEREST

Stim toate cat de utila a devenit aplicatia Pinterest in ultima vreme, insa, datorita acestei aplicatii putem spune ca am aflat cele mai utile trucuri de machiaj de pana acum.

 

Cum sa alegem nuanta potrivita a fondului de ten

Cum testezi fondul de ten

Testeaza nuanta fondului de ten pe gat, nu pe mana sau pe antebrat. Cu toate am gresit in acest sens, macar o data in viata, tenstant nuanta fondului de ten in oricare alta parte, numai pe gat nu. Numai in acest fel, nu putem da seama daca nuanta respectiva este sau nu potrivita pentru noi.

Foto: BuzzFeed

Cum obtii un machiaj smokey eyes

Cum sa ti faci un machiaj smokey eyes

Cum obtii un machiaj smokey eyes, sexy si cu textura difuzata cu un simplu creion dermatograf negru si o pensula speciala pentru fardul de ochi invatam de la Beauty Department. Alege un creion care gliseaza foarte bine pe piele si foloseste o pensula de smudge pentru a difuza usor culoarea dinspre radacina genelor catre pleoapa.

Foto: The Beauty Department

Cum folosim iluminatorul

Cum aplicam iluminatorul

Alte doua moduri in care putem sa folosim iluminatorul – pentru a evidentia coltul interior al sprancenei, aplicandu-l cu o pensula chiar sub spranceana  si in coltul interior al ochiului, la sfarsitul machiajului – acest truc vine drept o finalizare a integului machiaj.

Foto: Imgur

Cum sa aplici mascara

Cum se aplica mascara

Misca periuta de rimel in stanga si in dreapta cand il aplici pentru a putea sa oferi genelor un plus de volum. Foloseste aceleasi miscari si pentru genele de jos.

Foto: Cosmopolitan

Cum se aplica eyelinerul

Machiaj cat eye

Daca vrei sa obtii o codita de tus perfecta, aplica o fasie de banda adeziva in coltul ochiului si treaba o sa devina de 10 ori mai simpla. Nu mai ai nevoie de niciun retus.

Foto: Harper’s Bazar

Cum sa-ti conturezi buzele

Cum sa ti conturezi buzele

Deseneaza un „ X „ pe arcul lui cupidon cu acelasi creion de buze pe care vrei sa il folosesti in rest si traseaza inca o linie pe conturul buzei de jos, dar doar pe arcul acesteia. Iar dupa aceea, completeaza restul buzelor cu rujul sau creionul ales de la bun inceput.

Foto: Vanity No Apologies

Cum sa-ti scoti in evidenta structura osoasa

Pometi

Dupa ce ai aplicat baza, aplica bronzer de-a lungul osului pometilor, difuzandu-l catre tample. Cu aceeasi pensula, aplica blush pudra exact pe pometi si amesteca-l cu blush-ul.

Foto: Buzzfeed

Cum sa repari un fard spart

Cum sa repari un fard

Foloseste alcool sanitar pentru a amesteca putin continutul, aplica o bucata de folie de plastic peste si uniformizeaza cu o lingura, iar pudra ta va fi ca noua.

Foto: The Beauty Department

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.