zoot

Cele mai utile trucuri de frumusete si sfaturi in machiaj ale vedetelor

InStyle a compus o lista a celor mai utile 25 trucuri de frumusete si sfaturi in machiaj ale vedetelor din intreaga lume. Perfectiunea acestora afisata la care tu aspiri poate fi mult mai usor de obtinut decat crezi, modeland atuurile de care acestea se bucura.

Trucuri machiaj

Foto: Eva Rinaldi, Flickr.com CC

  1. Liv Taylor aplica pudra translucida dupa aplicarea fondului de ten si  a blush-ului, dupa care pulverizeaza apa de trandafiri si tapoteaza un servetel Kleenex pentru o secunda. Acest truc da un aspect fara repros tenului si pare ca nu folosesti deloc machiaj.
  2. Jewel este adepta produselor cosmetice cu intrebuintari multiple. Vedeta obisnuieste sa aplice ruj de buze pe pometi si sa amestece bine. Este un truc de machiaj pe care femeile in foloseau inainte de a se inventa blush-ul special.
  3. Rachel Bilson, Eva Mendez si Iman considera ca nicio femeie nu ar trebui sa iasa din casa fara un bronzer subtil aplicat pe pometi si pe tample. Acest truc de machiaj iti va conferi acel aspect ca proaspat sarutata de soare.
  4. Ellen Pompeo are un truc pentru acelea dintre voi care adora machiajul smokey eyes. O puternica hidratare a pleoapei face ca fardul si dermatograful sa se intinda natural.
  5. Isla Fisher isi incalzeste aparatul de curbat genele timp de cateva secunde cu ajutorul uscatorului de par, verifica temperatura acestuia abia apoi il foloseste.
  6. Gwen Stefani obisnuieste sa amestece mai multe nuante de ruj pana o obtine pe cea care si-o doreste in momentul respectiv.
  7. Ca buzele sale sa para naturale, Halle Berry obisnuieste sa aplice ruj rosu pigmentat dupa care il sterge cu ajutorul unui servetel si aplica gloss.
  8. Sarah Jessica Parker isi parfumeaza hainele dupa care le introduce in sifonier. Nu ne putem decat imagina cum miroase dressingul acesteia.
  9. AnnaLynne McCord, le femme fatale din 90210 adora anticearcanul cu cateva nuante mai deschise decat pielea sa, aplicat pe post de iluminator peste fondul de ten in zona de sub ochi, mijlocul fruntii si podul nasului.
  10. Beyonce este adepta hidratarii intense si a zambetului permanent.

Vezi si alte trucuri de machiaj din lista InStyle aici.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.