zoot

Cele mai potrivite modele de unghii pentru zodia Capricorn

Preocupata in mod deosebit de ascensiunea profesionala, femeia Capricorn nu se numara printre iubitoarele de nail art. Cu atatea responsabilitati si sarcini zilnice, femeia Capricorn abia daca mai are timp pentru sine iar modelele de unghii complicate nu sunt pentru ea decat o pierdere de vreme. In fond, cine are timp de asa ceva?

modele unghii femeia capricorn 1
modele unghii femeia capricorn 2

Foto: blognailedit.co

Propuneri: modele de unghii nude cu sclipici in zona semilunei, modele de unghii cu imprimeu discret

Rationala din fire, femeia Capricorn pune pret pe simplitatea unei manichiuri care sa reziste cat mai mult timp. Ea este cea care va incerca prima manichiura Shellac, oja hibrid care nu sare de pe unghii timp de 14 zile si tot ea este cea care va cere clasicul french la un salon de manichiura.

modele unghii femeia capricorn 4
modele unghii femeia capricorn 3

Foto: blognailedit.co

Propuneri: manichiura french clasica, oja metalica

Dotata cu un simt estetic din fire, femeia Capricorn nu va sta pe ganduri in alegerea modelului de unghii dorit. Simplu si practic, chiar si atunci cand optezeaza pentru o manichiura de petrecere. Nu suporta ca ceva atat de lipsit de semnificatie sa-i distraga atentia de la lucrurile importante pe care le are de facut. Va miza intotdeauna pe un lac de unghii de buna calitate, de multe ori purtand aceeasi nuanta de oja pana la epuizarea sticlutei, un lac de unghii care confera rezistenta manichiurii, fara a fi nevoie sa revina cu retusuri prea des.

modele unghii femeia capricorn 5
modele unghii femeia capricorn 7

Foto: blognailedit.co

Propuneri: modele de unghii cu banda decorativa, modele de unghii V Chevron

Chiar si atunci cand va alege un model de unghii, o va face grabit, privirea cazandu-i pe cel mai simplu, elegant si rafinat caci uraste falsurile si exagerarile de orice fel. Indiferent de alegerea facuta, nu incerca sa-i critici decizia caci se va intoarce impotriva ta.

modele unghii femeia capricorn 8
modele unghii femeia capricorn 6

Foto: fotolia.com

Propuneri: modele de unghii semiluna, modele de unghii in culori pastel

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.