•  
  •  

Exercitii brate 2019

Nu trebuie doar sa visezi la brate sculptate si tonifiate, le poti obtine printr-un set de exercitii pentru brate cu ajutorul a doua gantere si o investitie de 10 minute intr-un antrenament zilnic.

Daca ai slabit brusc sau mai multe kilograme, daca duci o viata sedentara si nu acorzi o atentie sporita exercitiului fizic sau daca ai trecut peste o anumita varsta, pielea bratelor incepe sa se lase, grasimea (altadata inexistenta) incepe sa se depuna iar tu te alegi cu un aspect total inestetic al bratelor.

Nu te ingrijora. Am gasit solutia.

Cele mai bune exercitii pentru brate (conform ACE)

Consiul American pentru Exercitii (ACE) vine cu solutia pentru pielea lasata a bratelor si ne propune cele mai bune exercitii pentru brate pentru femei pentru a preintampina si remedia acest neajuns inestetic.

Saptezeci de femei au fost monitorizate cu ajutorul electrozilor electromagnetici pentru tricepsi in timp ce efectuau diferite exercitii pentru brate flasce, monitorizandu-se in timp real fiecare activitate a muschilor.

Rezultatele studiului ACE:

Rezultatele studiului arata ca cea mai puternica activitate musclara dintre toate exercitiile testate s-a inregistrat in cazul flotarilor din triunghi.

Flotari din triunghi

Fara a fi nevoie de niciun echipament special, acest tip de flotare se executa la sol in mod traditional sau pe genunchi, in cazul incepatoarelor, singura diferenta fiind alinierea manilor in forma de triunghi sub piept.

Cel mai bune exercitiu pentru brate: flotarile din triunghi (Video) – Apasa play!

Executa acest tip de exercitii pentru brate in serii. O serie ar trebui sa cuprinde 10-12 repetari.

Cele mai bune exercitii pentru brate femei

Pe urmatoarele locuri in ceea ce priveste eficienta activitatii pentru pielea lasata de brate se regasesc: extensiile din aplecat cu gantera (kickbacks) si flotari paralele (dips).

  • Extensii din aplecat cu gantera

Exercitiile cu gantere iti sunt familiare si nu trebuie sa schimbi decat pozitia. Acest tip de extensii se executa din pozitia aplecat.

Daca pentru flotarile din triunghi n-ai nevoie de niciun echipament, pentru extensiile din aplecat cu gantera vei avea nevoie de greutati. In lipsa acestora poti folosi o sticla pet de 0.5 l umpluta cu apa. Flotarile paralele se pot executa pe un scaun stabil sau marginea patului / canapelei ( care are inaltimea corespunzatoare).

(1)

Sprijinita-te cu o mana de banca de lucru si prinde gantera in mana opusa. Pentru o prindere mai buna, foloseste manusi cand executi acest exercitiu pentru brate.

Cele mai bune exercitii pentru brate

(2)

Extinde mana pana cand este perfect dreapta si intoarce-te in pozitia de inceput.

Exercitii brate femei gantere

Repeta in serii a cate minim 10-12 extensii per serie.

  • Flotari paralele

Daca flotarile obisnuite iti sunt familiare si deja le incluzi in antrenamentul bratelor, trebuie sa incerci si flotarile paralele. Acestea se executa pe bancul de lucru si face minuni cu pielea lasata de pe brate.

Cele mai bune exercitii pentru brate ace

Include aceste exercitii pentru pielea lasata de pe brate in rutina ta, executand 2-3 seturi a cate 10-12 repetitii.

Nu uita de forma!

Bineinteles, este foarte important sa mentii forma corecta pe parcursul celor trei exercitii, motiv pentru care Fabio Comana, fiziolog in cadrul ACE iti arata cum sa le executi corect pentru a te bucura de toate beneficiile acestora.

Du cele mai bune exercitii pentru brate la urmatorul nivel

Daca mergi la sala, adauga greutati sub atenta supraveghere a unui antrenor.

(1)

Exercitii brate femei

(2)

Exercitii brate femei la sala

(3)

Exercitii brate la sala

 

Antrenament de 10 minute pentru brate (video)

Exercitii brate

Adio bluze cu maneci largi care-ti mascau pielea lasata! Vine vara iar tu trebuie sa fii pregatita pentru maieuri si topuri decoltate, pentru rochiile de seara cu spatele gol si costumul tau de baie favorit.

Sa ne apucam de lucru cu un program de fitness pentru brate, deloc complicat si, in plus, rapid. In doar 9 minute pe zi iti poti sculpta bratele, le poti tonifia si defini pentru a purta increzatoare topuri o vara intreaga.

Exercitiile pentru brate au fost gandite special pentru femeie, sunt dinamice si necesita doua gantere (in lipsa lor poti folosi doua sticle de 0.5l umplute cu apa). Nu vei arde multe calorii in timpul acestui antrenament, insa nu aceasta este scopul principal.

Setul de exercitii pentru brate vor face o adevara diferenta asupra intregului tau aspect. Poti varia intensitatea exercitiilor sau poti introduce acest set de exercitii in rutina ta zilnica. Important este sa iti insusesti cateva miscari pentru a-ti lucra bratele.

– Calorii arse in timpul setului de exercitii: intre 27 si 35
– Durata setului de exercitii pentru brate: 9 minute
– Nivelul de dificultate al antrenamentului: 2
– Tipul antrenamentului: tonifiere partea superioara a corpului
– Echipament de care vei avea nevoie: doua gantere.

Structura antrenamentului:

– Durata setului de exercitii este de 9 de minute
– Se executa o singura runda a cate 7 exercitii diferite, insa tu poti efectua mai multe runde (in functie de conditia ta fizica si timpul disponibil)
– Fiecare exercitiu se executa timp de 50 de secunde
– Nu ai nevoie de niciun echipament suplimentar in afara celor doua gantere
– Incalzirea si relaxarea nu sunt incluse in antrenament

 

HIIT pentru brate (video)

Cel mai simplu antrenament si cel mai rapid este cel cu ajutorul unor gantere. Daca nu detii un set de gantere, iti recomand sa iti cumperi unul, este absolut necesar in lipsa unui abonament la sala de fitness.

Bineinteles, le poti inlocui cu un doua sticle PET de 0.5l umplute cu apa, insa nu ai acelasi confort si putere de manevrabilitate ca in cazul unor gantere.

Antrenamentul de astazi contine un set de 10 exercitii pentru brate cu gantere, fiecare exercitiu fiind executat timp de 90 de secunde. Antrenamentul este unul intens si rapid, pe care il poti include in rutina ta zilnica.

Pentru a-i spori intensitatea poti folosi gantere din ce in ce mai grele.


  •  
  •  
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

dyfashion.ro

Logo mic revista fucsia

Fucsia – O diferenta de nuanta in viata femeii moderne!

answear.ro