zoot

Cele mai creative tutoriale de nail art. Pas cu pas

Imaginatia iubitoarelor de nail art nu are granite. Intotdeauna gasesc tehnici inovative si folosesc instrumente la care nu te-ai fi gandit ca pot avea cu totul o alta intrebuintare iar modelele astfel obtine sunt de-a dreptul inedite. Iti prezint cinci tehnici creative pe care le poti deprinde pentru ca manichiura ta sa iasa din comun.

 

1. Water marble

O tehnica simpla care necesita insa foarte mult timp si foarte multa rabdare. Este migaloasa, ce-i drept, modelul creandu-se pe fiecare unghie in parte. In plus ai nevoie de cel putin doua oje care se intind bine in apa. Noi suntem de parere ca efectul vizual final merita acest efort.

unghii watermarble
100 de modele de unghii - Water Marble - manicurator.com

Foto: manicurator.com

 

2. Imprimeu Ziar

O tehnica nu numai simpla cat si rapida. Deosebit de creativa si cu un impact vizual puternic, transfera pe unghii textul decupat dintr-un ziar. Pentru a realiza aceasta manichiura vei avea nevoie de cativa zeci de ml de spirt.

modele unghii naturale model de zia
nail art ziar

Foto: cutepolish / efelinkandmynails Youtube.com

 

3. Ombre

Cu un simplu buretel cosmetic poti crea un efect vizual in degrade. Nu trebuie sa detii o tehnica anume, ci doar sa tapotezi buretelul pe unghie.

Unghii ombre (11)
Unghii ombre (12)

Foto: thenailnetwork.com / makeupwithdrawal.com

 

4. Splatter

Ce crezi ca-ti trebuie pentru a realiza aceasta tehnica nail art? Un pai de bucatarie. Atat de simplu. Tip: Variaza distanta de la care sufli in pai pentru a crea stropi de diferite dimensiuni.

manichiura cu stropi
manichiura cu stropi

Foto: manicurator.com

 

5. Flower Power

Desi am intrat in sezonul rece nu putem sa nu remarcam frumusetea manichiurii cu flori. Varianta simplu: foloeste o agrafa sau un instrument de punctare.

manichiura cu flori
manichiura cu flori

Foto: wondrouslypolished.com

Modelele de unghii pe care le poti creat tine doar de propria imaginatie. Insusirea acestor cinci tehnici te va ajuta sa pui bazele unei viitoare experte in nail art.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.