zoot

Cele mai ciudate trenduri in materie de beauty in 2017

Desi dispar inainte sa apucam sa ne obisnuim cu ele, reusesc sa ne uimeasca de fiecare data. Bizare, reusesc sa ne scoata din zona de confort. Acestea sunt cele mai ciudate trenduri in materie de beauty in anul 2017:

Sprancenele ‘sarma ghimpata’

Dirtymelodies
Dirtymelodies

Propuse pentru prima oara de catre make-up artistul Athena Paginton, sprancenele in forma de sarma ghimpata au facut ravagii pe internet. Departe de a parea naturale, se obtine cu ajutorul unui pieptene si un gel pentru sprancene.

Pistrui metalici

Erickabernabe
Erickabernabe

Desi-ti spuneam inca de anul trecut ca se poarta pistruii falsi, nu i-am vazut pana acum in varianta metalica. Picteaza-i cu ajutorul unui creion argintiu cu varf ascutit.

Rujul manjit

Warpaintwoman
Warpaintwoman

Ca si cum ar fi fost sarutate intr-un exces de zel, buzele manjite au aparut pe podium si acum pe Instagram. Ne scutesc de un contur precis si multa bataie de cap.

Rujul holografic

Catalystlust
Catalystlust

Ai putea crede ca vederea iti joaca feste insa, datorita proprietatii sale de a prinde si reflecta lumina, adauga un strat multidimensional cu aspect de diamante. Capeti instant un efect glamour, buze mai pline si mai voluptoase si un aspect multidimensional care capata imediat interesul.

Parul curcubeu

Xostylistxo
Xostylistxo

Suvite colorate in toate culorile curcubeului, de la nuante pastelate la tonuri puternice, coloritul rainbow este unul dintre cele mai excentrice colorituri pe care le-am vazut vreodata. Desi palesc repede si-si pierd din intesitate, efectul wow este unul garantat.

Eyelinerul floral

Emma holness
Emma holness

Tot intr-o nota vesela, eyelinerul este reinterpretat in mtive florale. Nu mai este nevoie sa apelezi la un filtru Snapchat pentru a obtine un machiaj inedit. Incearca-l pe partea superioara.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.