zoot

Cele cinci reguli ale genelor seducatoare

Gene seducatoare fara sa apelezi la extensiile costisitoare! Desi pare o afirmatie indrazneata, ghideaza-te dupa aceste cinci reguli si te vei bucura de ele.

Trucuri gene seducatoare

Ingrijeste-ti genele zilnic

Iti imaginezi o zi in care ai sari peste aplicarea cremei de fata cu FPS? La fel ca pielea sau parul tau, genele au nevoie de ingrijire zilnica. Daca nu vrei sa investesti intr-un tratament de gene, periaza-le cu un strop de ulei de argan, in fiecare seara inainte de culcare si nu uita! Demachiaza-te constiincios in fiecare seara.

Aparatul de curbat genele este esential

Daca vrei ca genele tale sa aiba factorul Wow! alege cu grija aparatul de curbat genele. Mizeaza pe unul care, desi are o miscare delicata de pompare, reuseste sa creeze o curlura frumoasa, care-ti deschide privirea si-ti alungeste genele. Nu uita! Curbeaza-ti intotdeauna genele inainte de a aplica mascara si nu invers.

Experimenteaza layeringul

Daca nu te numeri printre norocoase care obtin rezultatul dorit dintr-un singur strat de mascara, trebuie sa suprapui mai multe straturi. Fa-o cu rabdare, asteptand ca primul strat sa se usuce si sa se aseze pe gene inainte de a-l aplica pe al doilea. Tip: ajuta daca sufli, aerul rece grabeste uscare.

Trebuie sa previi genele incurcate

Vinovata de aspectul ‘picioruse de paianjen’ ale genelor nu este doar tehnica de executie ci si formula rimelului folosit. Cand intampini acest neajuns, desi ai facut tot ce tine de tine, foloseste un pieptene pentru gene pentru a le descurca si separa. Periaza-ti genele dupa ce formula s-a uscat timp de cateva secunde.

Nu amesteca mai multe formule de mascara

Desi este un truc pe care multi il recomanda si, intr-adear, uneori functioneaza, noi n-am miza pe asta. Fiind vorba de formule diferite, risti ca acestea sa nu se amestece bine si sa se supra-aglomereze, dandu-ti exact aspectul nedorit. In schimb, poti schimba periutele din diferite tuburi de mascara. Daca ai avut rezultate bune cu o anumita periuta dintr-un tub de mascara mai vechi, curat-o bine de orice reziduurile si foloseste-o cu noua formula sau pastreaz-o pentru a-ti peria genele.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.