zoot

Cele 4 reguli ale unei impletituri dezordonate

Vrei sa recreezi o impletitura dezordonata dar nu stii de unde sa incepi? Iti spunem noi, totul sta in textura parului tau la care trebuie sa lucrezi inainte si dupa ce ti-ai impletit parul. Cum? Afla mai jos:

impleteste-ti parul vara

Foto: Image.net

 

1. Impleteste parul de a doua zi

Nici sa nu-ti treaca prin cap sa te apuci sa recreezi o impletitura dezordoanta pe parul proaspat spalat. Parul curat, lipsit de produs de styling, lucios, cel care-ti scapa printre degete nu este cea mai inspirata alegere. Decat sa fortezi textura, incarcand parul de produse de styling, pastreaza-ti ideea pentru a doua zi.

2. Lucreaza la textura

Chiar daca parul tau este ud sau uscat, pulverizeaza un spray de textura inainte de a te apuca sa impletesti.  Pulverizeaza pe toata lungimea firului de par apoi usuca-l usor cu ajutorul difozorului., tinand capul aplecat. Acum ca ai volumul necesar la radacina si textura potrivita a firului de par, nu-ti mai ramane decat sa-l impletesti. Poti folosi un spray pe baza de sare / zahar (vezi TRESemme Perfectly (un)Done Sea Salt Sray)

3. Onduleaza-l inainte

Daca ai parul rar, figura cu spray-ul de textura nu este de ajuns. Vrei volum, cat mai mult volum, vrei textura, vrei miscare si dinamica. Din pacate, le poti obtine doar cu ajutorul unei surse de caldura. Foloseste un ondulator conic pentru a obtine bucle imprecise, alternand directia in care rasucesti parul pe ondulator. Vei vrea ca totul sa para cat mai natural, undone. Daca vrei un volum incredibil, creponeaza-ti parul inainte de a-l ondula. Alege sectiuni strategice sau, daca ai timp, creponeaza-l pe tot.

4. Slabeste impletitura

Indiferent de textura si volumul creat, impletitura nu va parea dezordonata decat daca alegi sa tragi usor de buclele formate pe laterala. Trage usor de sectiuni subtiri pana obtii rezultatul dorit. Mai poti freca usor buclele intre degete pentru un plus de textura messy sau poti folosi o periuta de dinti in miscari blande pentru a dezordona textura.

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.