zoot

Cel mai provocator machiaj de seara cu NARS Cosmetics

Campania toamna-iarna 2013/2014 a Nars Cosmetics este una extrem de indrazneata, propunandu-ti un machiaj extrem de provocator care combina ochii puternic conturati cu buzele de culoarea vinului, un trend major al acestui sezon. Iata cum poti reproduce acest machiaj de seara dramatic si expresiv:

Machiaj de seara provocator NARS
Machiaj de seara provocator NARS

Machiaj de seara provocator cu NARS Cosmetice

Pentru a obtine acest machiaj de seara vei incepe cu aplicarea bazei de machiaj NARS Pore Refining, unul dintre cele mai populare primere existente la momentul actual pe piata. Pentru un ten curat si mat, vei aplica un strop de fond de ten Sheer Matte Foundation in palma si il vei incalzi inainte de a-l aplica pe fata. Nars ne recomanda sa aplicam fondul de ten in centrul fetei si sa il intindem apoi spre partile exterioare cu ajutorul degetelor sau a pensulei pentru fond de ten. Nici cearcanele nu vor fi neglijate. Se plica corectorul Radiant Creamy Concealer sub ochi si se intinde cu degetele sau cu cu pensula de anticearcan. Cu ajutorul unei pensule Kabuki vei presa pudra translucida pe fata si vei indeparta excesul cu ajutorul pensulei pentru pudra. Obrajii sunt definiti subtil cu ajutorul blush-ului Douceur, aplicat pe pometi pana la tample.

Daca obtinerea unui ten perfect curat si mat se realizeaza simplu, in cativa pasi, machiajul ochilor este ceva mai complicat. Vei incepe acest machiaj de seara cu aplicarea unei baze de machiaj pentru ochi (primer), pe care il vei intinde cu degetele. Vei contura liniile pleoapelor cu ajutorul creionului Black Moon. Nu iti face griji daca conturul nu a iesit perfect pentru ca vei folosi pensula de smudge pentru a intinde creionul si a-i da acel aspect difuz, de smokey eyes. Daca vrei un look dramatic, vei folosi creionul de ochi Calabria Soft Touch Shadow Pencil peste creionul negru pentru a contura semiluna ochilor. Cu ajutorul pensulei unghiulare vei dispune fardul si pe pleoape inferioara. Privirea poate fi intensificata aplicand un creion sau tus negru pe conjunctiva ochilor. Nu uita de genele lungi si indraznete, aplicand doua straturi de mascara. NARS mizeaza pe sprancene bine-definite pe care le poti umple cu ajutorul gelului fardului Salzbourg Brow Perfector si le poti fixa cu ajutorul gelului de sprancene.

Buzele in culoarea vinului sunt un trend indraznet in aceasta toamna pe care trebuie sa il incerci. Daca nu esti firea indrazneata pe care campania NARS o promoveaza, atunci incearca buzele burgund la un machiaj minimal al ochilor. Pentru a oferi preciziei machiajului buzelor de culoarea vinului, vei incepe prin a le contura. Pentru contur s-a folosit creionul de buze Jungle Red Lipliner peste care s-a aplica rujul Red Velvet Matte cu ajutorul unei pensule speciale.

Ce zici, este un machiaj de seara pe care sa il adopti?

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.