zoot

Cel mai neglijat produs cosmetic

Exfolierea buzelor cu scrub

Exfolierea. Stim cu cate beneficii vine si totusi o neglijam. Fara a indeparta acel strat de celule moarte, pielea arata terna si obosita, ingredientele din formulele de ingrijire se absorb mai greu si nu te bucuri de intregul potential al produselor cosmetice.

Acelasi lucru este valabil si pentru buze. Cat de des iti exfoliezi buzele? Asta ar trebui sa-ti dea de gandit. Atunci cand pielea buzelor este exfoliata, orice ai pune deasupra, chit ca ete vorba de un gloss sau un ruj mat, arata grozav si rezista mai mult timp.

Chiar si atunci cand crezi ca buzele tale nu sunt uscate sau crapate, exfolierea este un pas peste care nu vrei sa sari. In functie de nevoile tale, exfolierea poate fi blanda, fiind suficient sa treci un servetel peste ele sau complex, caz in care ai nevoie de un scrub de buze.

Aceasta exfoliaza dar si hidrateaza. Gasesti numeroase astfel de formule in comert. Pe langa agentii de exfoliere, scrub-ul de buze ar trebui sa contina uleiuri naturale si vitamine. Efectele se vad imediat. Buzele devin mai moi si mai suple, furnizandu-ti suprafata perfecta pentru a aplica rujul.

Exfolierea buzelor se face periodic si este cu atat mai importanta daca obisnuiesi sa folosesti formule mate sau in culori aprinse. Ca rujul sa prinda si sa rezistete pe buze, dar si sa arate bine, ai nevoie de buze perfect exfoliate si hidratate.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.