zoot

Cea mai frumoasa coafura cu impletituri

Stiai ca poti crea cea mai frumoasa coafura cu impletituri folosindu-te de tehnica de impletitura in patru suvite? Crede-ne pe cuvant! CuteGirlsHairstyles iti arata cum:

(Urmareste videoclipul pana la capat si vei fi surprinsa cu adevarat de rezultat)

Pentru a realiza aceasta coafura cu impletituri va trebui sa iti umezesti putin parul inainte si sa il prinzi intr-o coada de cal inalta. Din varful cozii se sectioneaza o parte din par care se imparte in trei suvite. Cu aceste trei suvite se realizeaza o impletitura clasica in trei.

Intregul secret al acestei coafuri este ca de fiecare data cand treci suvita exterioara peste suvita din mijloc, aceasta se imbogateste cu cateva fire de par din exterior. Cand ai ramas fara suvite de adaugat, vei impleti coada normal si o vei fixa cu un elastic.

Pentru a obtine cea mai frumoasa coafura cu impletituri, va trebui sa iei o sectiune din varful cozii si sa o ridici in sus, fixand-o cu o agrafa de par. Cand sectiunea este ridicata, se obtine acest efect minunat de falduri.

Mai mult, poti ascude impletitura normala sub faldurile obtinute, in cazul in care ai de gand sa folosesti aceasta coafura cu impletituri pentru o ocazie.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.