zoot

Cea mai buna metoda de a aplica glitter holografic pe unghii

Cu siguranta ai aflat deja de glitter-ul holografic. Il tapotezi pe unghii si acestea arata grozav. Cel putin in teorie, caci in practica este putin mai dificil sa obtii o suprafata neteda si omogena.

Christine, autoare a vlogului Simply Nailogical, testeaza diferite solutii pentru a veni cu cel mai bun raspuns. Tehnica se numeste ‘burnishing’ si implica lustruirea unghiei cu ajutorul unui aplicator de fard, pe o suprafata umeda data de baza incolora. Glitter-ul se prinde uniform pe suprafata unghiei si reuseste sa reflecte particulele holografice.

Vei avea nevoie de:

  • O baza de unghii incolora
  • Un lac de unghii negru
  • Glitter holografic
  • Aplicator de fard cu buretel

GLITTER HOLOGRAFIC PE UNGHII

Aplica culoarea si asteapta sa se usuce.

Aplica o baza de unghii si asteapta cateva minute sa se usuce cat sa fie usor lipicioasa. Baza usor lipicioasa permite particulelor de glitter sa se prinda uniform. Daca aplici glitter pe o suprafata uda, glitterul se va omogeniza cu baza si se va intinde inestetic. Trebuie sa gasesti acel moment in care baza incolora este aproape uscata si totusi lipicioasa.

Ia un aplicator de fard cu buretel si introdu-l in glitter. Lustruieste usor suprafata unghiei cu ajutorul acestuia apoi tapoteaza si freaca, exercitand o usoara forta.

Pentru a fixa manichiura cu glitter holografic, aplica un strat generos de top coat.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.