zoot

Ce trebuie sa NU faci cand iti apare un cos

Sa nu faci cand iti apare un cos

Nu-i nimic mai enervant decat un cos care incearca sa iasa la suprafata. Simti nevoia sa faci ceva. Chit ca nu te poti stapani de la a-l zgandari sau esti dispusa sa incerci orice promite sa te scape de acest neajuns, stapaneste-ti aceste porniri contraintuitive.

Nu-l zgandari

Stim ca ai mai auzit asta dar mai stim ca obisnuiesti sa o faci. Zgandarirea cosului in incercarea de a-l scoate face mai mult rau decat bine. Poate traumatiza locat pielea, aceasta se inflameaza, devine predispusa infectiilor si chiar cicatricilor. Ii va lua de doua ori mai mult timp pentru a se vindeca.

Nu usca prea tare zona

Nu-i vorba despre produsul pe care-l folosesti si mai degraba despre concentratie. Poti ajunge in momentul in care ingrediente benefice irita si usuca pielea. Pentru a te asigura ca nu este si cazul tau, foloseste o concetratie mai mica de ingrediente active din momentul in care cosul a aparut.

Nu te increde in orice remediu gasit pe internet

Este tentat sa apelezi si tu la acelasi remediu care promite a te scapa de cosuri peste noapte. S-ar putea sa-ti irite pielea si sa agraveze mai mult situatia. Asigura-te ca remediile promitoare au unde verde de la dermatolog.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.