zoot

Ce trebuie sa faci ca sclera ochilor sa para si mai alba

Sclera ochilor

Ca si cum pielea cu aspect tern n-ar fi suficienta pentru a-ti strica ziua, ochii cu semne vizibile de oboseala poate adauga cativa ani pe chipul tau, fara nicio urma de indoiala. Bineinteles, ingalbenirea sclerei poate fi un semnal de alarma pentru multe alte probeme ingrijoratoare: reactii alergice, glacom sau o supra-acumulare de toxine. Daca ai eliminat orice problema de sanatate care ar putea afecta albul ochilor, iata ce poti face pentru o privire alerta si proaspata:

Pentru rezultate immediate poti apela la picaturi pentru ochi. Sunt numeroase variante care promit sa albeasca sclera, facand ochii sa para mai albi si mai deschisi. Asa cum spuneam, rezultate sunt imediat, fiind vizibile la cateva minute dupa aplicare.

Daca vrei sa recurgi la remedii naturiste, inmoaie doua discuri demachiante in lapte de soia rece si preseaza-le pe ochi. Atat temperatura rece cat si proteinele din laptele de soia vin cu proprietati anti-inflamatoare care reduc vasele de sange si amelioreaza umflaturile. Pe langa asta, ai putea incerca sa bei mai multa apa. Deshidratarea se poate citi in ochii tai.

Daca nu te grabesti si esti in regula cu rezultatele graduale, alege sa mananci morcovi. Alimentele bogate in vitamina C ajuta la albirea ochilor. Fiind la capitotolul alimentatie, exista si cateva interdictii. Incearca, pe cat posibil sa eviti cofeina si alte ingrediente care te deshidrateaza, precum alcoolul.

Evita iritantii. In aceasta categorie intra numeroase elemente, de la fumul de tigara la praf si polen. Nici razele UV nu sunt prietenele privirii tale. Alege sa porti intotdeauna o pereche de ochelari cu factori de protectie solara.

Poti recurge si la cateva trucuri de machiaj. Folosind un fard de pleoape alb cu sidef in colturile interioare ale ochilor poate da impresia unei priviri mai alerte si mai deschise iar daca vrei sa aplici eyeliner, alege culoarea alastra. Aplicarea unui eyeliner albastru pe pleoapa inferioara si un strop de anticearcan pe pleoape mobile functioneaza grozav.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.