zoot

Ce trebuie sa faci ca oja sa se usuce mai repede pe unghie

Tocmai ti-ai terminat manichiura dar n-ai timp sa o lasi sa se usuce in mod natural? Verifica aceste cinci artificii care grabesc sau forteaza procesul de uscare:

Foto: Image.net
Foto: Image.net

 

1. Curata suprafata unghiei cu otet

Un ingredient natural care indeparteaza orice urma de reziduuri sau grasimi, permitand oje sa adere si sa se usuce mai repede pe unghie.

2. Aplica straturi subtiri de lac de unghii

Evita sa incarci pensula de oja si indeparteaza de fiecare data excesul de marginea sticlutei. Continua prin a aplica un strat subtire de oja. Daca formula ojei tale este spre o textura transparenta si vrei sa obtii un aspect opac, aplica si cel de-al doilea strat dar la fel de subtire si abia dupa ce primul s-a uscat.

3. Foloseste un top coat cu efect de uscare rapida

Il aplica peste lacul de unghii preferat si descreste consirabil timpii de uscare. Il poti gasi sub forma de top coat sau picaturi.

4. Introdu degetele intr-un bol cu apa rece si gheata

Pastreaza-le pentru cateva minute. Metoda clasica pare sa functioneze de fiecare data.

5. Usuca-le cu uscatorul de par

Pare absurd dar functioneaza atat vreme cat il tii la o distanta suficienta de unghii pentru a nu interveni asupra formulei lacului de unghii. Foloseste butonul de racire si in timp de cateva minute ar trebui sa ai unghii uscate daca ai aplicat straturi subtiri de oja.

Acum ca ai aflat ce trebuie sa faci ca oja sa se usuce mai repede pe unghii, testeaza aceste metode si afla care functioneaza pentru tine. Daca ti s-a parut util, nu uita sa distribui acest articol si prietenelor tale.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.