zoot

Ce spun barbatii despre conturarea fetei si schimbarile radicale obtinute prin machiaj

Secretul fetei perfect conturate nu mai este un mister pentru barbatii. Gazda emisiunii TYT University recunoaste ca habar nu avea de aceasta tehnica si de implicatiile majore pe care le are in transformarea intregii infatisari. Invitatul, in schimb, recunoaste a fi familiarizat cu aceasta tehnica, afirmand:

Inventatorul acestei tehnici este un geniu […] Este ca si cum ti-ai face o rinoplastie.


Cateva din pozele amintite in emisiune au facut inconjurul lumii pe retelele de socializare si site-urile de frumusete si moda, apartinand bine-cunoscutului makeup artist Vadim Andreev, a carui tehnica de machiaj o poti vedea aici.

Uluiti in fata acestor transformari, atat gazda cat si invitatul emisiunii pun la indoiala etica din spatele tehnicii. Daca in unele cazuri, transformarea este subtila, in altele aceasta este dramatica. In fond, un barbat nu isi poate imagina ce este in spatele machiajului atat de bine realizat

Este o vedeta? Pare foarte cunoscuta. Din nou vorbim de o transformare radicala. 

Pometii bine-definiti, linia maxilarului sculptata si subtirea nasului, toate sunt efecte ale acestei tehnici de conturare si iluminare a fetei care are la baza jocul de lumini inchis-deschis si modul in care lumina cade natural pe fata. Ai fi crezut ca sunt mici retusuri in Photoshop, nicidecum opera de arta a unui makeup artist foarte bine pregatit.

Machiajul are puterea de a transforma. Nu exista nici un dubiu in aceasta afirmatie insa depinde de noi cat de departe putem merge cu aceasta transformare.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.