zoot

Ce sa porti cu botinele tip soseta

Un trend care a inceput in moda strazii si a ajuns in haute couture, botinele tip soseta sunt prezente si in acest sezon. Botinele tip soseta pot fi confectionate din diferite materiale, de la cel textil la piele. Ce au toate in comun este designul mulat pe picior care trece de glezna.

Cu ce asortezi botinele sosetaO singura pereche de incaltaminte, undeva la granita dintre confortul sosetei pe care o simti ca o a doua piele si eleganta botinei cu toc stiletto, practica si eleganta, te poate pune uneori in dificultate. Cel putin cand vine vorba de asortat.

Daca vrei sa mizezi tocmai pe efectul de picioare interminabile, imbraca o pereche de pantaloni din piele usor elastici si echilibreaza tinuta cu un pulover sau hanorac supradimensionat.

Vrei sa le scoti in evidenta? Alege un pantalon crop. Poate chiar unul cu evazeu de la genunchi. Trebuie doar sa ai grija ca tivul acestuia sa depaseasca usor terminatia botinei. Botinele tip soseta din piele se potrivesc perfect cu tesaturile rigide, precum denimul sau cele groase, precum lana.

Poti purta si fuste cand incalti botinele tip soseta. Din nou, totul se rezulta la lungimea acesteia sau locul in care se termina. Alege o fusta midi care se termina la nivelul gambei sau mizeaza pe varianta mini, aratandu-ti picioarele ori de cate ori vremea ti-o permite. Prea frig? Poti imbraca o pereche de colanti.

Cand pur si simplu nu vrei sa le scoti in evidenta sau nu ai timp de vreun styling, poti alege sa porti pantaloni lungi, largi sau evazati. Cu un pantalon larg pe picior, botinele nu mai conditioneaza in niciun fel tinuta si-si arata spiritul de echipa, lasand accentul sa cada pe tinuta.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.