zoot

Ce sa iti cumperi dintr-un magazin nail art?

Te tenteaza arta pe unghii? Daca este prima data cand calci intr-un magazin de nail art (fie el si virtual), iata ce iti propunem sa cumperi pentru a crea modele de unghii inedite:

1. Banda decorativa pentru unghii

La un pret incepand cu 1 leu rola, te va ajuta sa creezi cele mai indite modele de unghii. Imagineaza-ti V-chevron-ul perfect, manichiura geometrica sau manichiura tabla de sah. Dupa ce culoarea de baza s-a uscat, poti lipi banda pe unghii delimitand diferite figuri geometrice ce vor fi umplute cu o a doua culoare. Cand esti in criza de timp, o poti folosi functia ei de baza, aceea de decora unghiile.

banda decorativa pentru unghii
Pret: 2.9 lei pe Cupio.ro (click)

Te-ar putea interesa si:

2. Tatuaj / Abtibild pentru unghii

In loc sa depui efort in a picta diferite modele pe unghii, poti lipi un abtibild. Adaugand un strat de top coat peste, obtii finisajul perfect. Nici macar nu trebuie sa lipesti un abtibild de toate unghiile, poti alege o singura unghie accent, de regula inelarul. Priveste ce modele deosebite gasesti pe cupio.ro

abtibilde unghii

Abtibild de unghii argintiu. Pret 3.9 lei. Cumpara acum pe cupio.ro

abtibild 3dAbtibild de unghii in relief 3D. Pret 3.9 lei. Cumpara acum pe cupio.ro

3. Aplicatii / Tinte pentru unghii

Se poarta manichiura 3D, iesita in relief iar aplicarea acestor decoratiuni, chit ca sunt tine, perle sau pietricele, este extrem de simpla. Obtii astfel o manichiura inedita fara prea mare efort. Inca de la prezentarea Kate Spade din 2013, tintele metalice raman foarte populare.

tinte pentru unghii pretCarusel cu tinte. Pret 9.9 lei. Cumpara acum pe cupio.ro

4. Un set de pensule

Vei folosi fiecare pensula in parte pentru a crea design-uri inedite, de la pensula subtire cu care vei trasa detalii fine la pensula evantai cu care obtii modele de unghii difuze. Iti propuneam aici 12 modele de unghii obtinute cu diferite pensule de Nail Art. In acelasi timp, poti folosi pensulele imbibate in dizolvant de unghii pentru a indeparta excesul de oja sau eventuala murdarie.

set de pensule nail art

Set de 12 pensule Nail Art. Pret: 29.99lei. Cumpara acum pe cupio.ro

5. Un instrument de punctare

Cu doua capete. Nu numai ca vei putea puncta unghiile obtinand manichiura cu bulinute, dar vei putea umple diferite spatii delimitate de banda decorativa pentru a obtine manichiura geometrica. Il poti folosi si pentru a puncta petalele din manichiura cu flori.

instrument de punctare nail art

Instrument de punctare. Pret: 4.9lei. Cumpara pe cupio.ro

Te-ar putea interesa si:

6. Sabloane de manichiura frantuzeasca

Vei gasi cel putin trei feluri: sabloane pentru manichiura fratuzeasa clasica, semiluna sau V-Chevron. Atata vreme cat tii la perfectiunea manichiurii tale devin un must, desi manichiura frantuzeasca clasica sau derivata poate fi facuta cu mana libera.

SABLOANE manichiura frantuzeasca

Sabloane manichiura frantuzeasca. Pret: 2.9lei. Cumpara pe cupio.ro

7. Cutiute cu diferite texturi

Sclipici, fulgi, catifea, caviar…. sunt atatea texturi cu care iti poti face o unghie accent, asta daca nu ai timp sa realizezi o manichiura integrala.

CUTIUTE CU CATIFEA

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.