zoot

Ce observa barbatii pentru prima data cand se uita la tine?

Ce observa barbatii pentru prima data cand se uita la tine? Nu, nu sanii! In caz ca asta iti trecea prin minte. Un studiu recent confirma ca barbatii observa in primul rand… ochii partenerei, apoi zambetul, iar imediat pe locul trei sunt.. sanii. Nu are cum sa nu-i cada privirea asupra decolteului tau, mai ales daca este generos sau.. generos expus.

O majoritate de 70% dintre cei 1000 de barbati chestionati a declarat ca observa in primul rand ochii femeii. Ce mai apreciaza barbatii atunci cand intalnesc o femeie pentru prima data? Sa recapitulam: ochii, zambetul, sanii, parul si greutatea corporala (in aceasta ordine). Ce se intampla apoi? Privirile cad asupra picioarelor, hainelor, feselor, intaltimii si sanatatii pielii.

Cheryl Cole - Cei mai frumosi ochi. Foto - Flickr.com @ Ian T Edwards
Cheryl Cole – Cei mai frumosi ochi. Foto – Flickr.com @ Ian T Edwards

Sunt sigura ca te intrebi ce observa femeile pentru prima data cand intalnesc un barbat: ochii, zambetul, inaltimea, parul, imbracamintea, greutatea, pielea, forma fetei, posteriorul si nasul.

Alte relatari interesante:

  • 70% dintre femei au admis ca au trecut de destinatie si a trebuit sa se intoarca dupa ce privirea le-a ramas atintita asupra unui barbat foarte aratos.
  • Unul din cinci barbati a intrat din greseala intr-o alta persoana in timp ce se uita dupa o femeie frumoasa.
  • Unul din patru barbati a fost prins de partenera sa in timp ce se uita dupa o alta femeie.
  • Doua treimi dintre barbati au curajul sa faca o remarca la adresa unei femei in ceea ce priveste o trasatura iesita din comun.

Sursa imagine principala: freedigitalphotos.net

Sursa studiu: dailymail.co.uk/femail/article-2398812/Men-notice-womans-eyes-smile-breasts-according-research-Murine.html

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.