zoot

Ce nu-ti spune nimeni despre culorile de par intense

Esti satula de culorile cuminti si dornica de o schimbare radicala? Nuantele aprinse te pot ademeni. Inainte de a face acest pas, iata ce-ar trebui sa stii:

Culori de par intense
Foto: Studio Trio / Instagram

Trebuie sa-ti decolorezi parul

Cele mai multe dintre culorile de par intense prind bine doar pe parul blond natural sau decolorat anterior. Daca esti bruneta si nu esti pregatita pentru acest angajament, culorile intense nu sunt o optiune pentru tine.

Te costa mai mult decat un colorit obisnuit

Chiar daca alegi sa te vopsesti acasa sau la salon. Pigmentii sunt mai scumpi, procesul este unul mai laborios si mai complicat. De regula, la salon se folosesc mai multe nuante pentru a da dimensiune si profunzime culorii, ceea ce ingreuneaza tehnica si face ca vopsitul sa dureze mai mult timp decat un colorit obisnuit.

Este necesar sa-ti schimbi rutina de ingrijire a parului

Poate nu ti-o spune nimeni, insa pregateste-te sa:

  • Incepi sa-ti speli parul cu apa mai rece decat in mod obisnuit.
  • Iti speli parul mai rar.
  • Incepi sa folosesti samponul fara sulfati.
  • Balsamul de par devine prietenul tau cel mai bun.
  • Renunti la lenjeria de pat si prosoapele albe.

Culoarea se decoloreaza mai repede

Durata de viata a culorii este data de mai multi factori, printre care si pigmentul pe care il au la baza. Culori precum roz sau magenta au la baza rosu, ceea ce inseamna ca pateaza parul si rezista mai mult. Pastelurile, in schimb, se decoloreaza mai repede.

Culoarea intensa, indiferent daca este o culoare aprinsa sau una pastel, va rezista mai mult pe parul sanatos. Daca parul tau a fost decolorat frecvent si afectat, tranzitia de la o culoare aprinsa la una fara viata este rapida.

Iarna, culoarea rezista mai mult si asta pentru ca expunerea parului la soare este minima.

Atrage atentia

Chit ca vrei sa te bucuri de ea sau nu, o vei avea. Nu este o schimbare care sa poata trece neobservata. Asigura-te ca este in regula sa o porti la locul de munca.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.